Kur es teicu, ka man vajag kaut ko glaunu? Riktīgi kaitinoši. Es sāku prasīt viedokļus un pieredzes. Tad MAN gribēja iestāstīt un pierādīt, ka vienas dienas kāzas NEVAR būt ar vērienu un baigie svētki un svīnības. Un es tieši oponēju tam izteiktajam viedoklim (kāzas NEVAR būt ar vērienu un baigie svētki un svīnības). Un lielākā daļa mana komentāru vienkārši bija atbilde Jūsu mēģinājumiem pierādīt, ka tikai divu dienu kāzas ir baigie svētki.
Es nevienā brīdī neteicu, ka es gribu kaut kādas glaunas kāzas. Un es neteicu, ka glaunas un svinīgas kāzas nevar būt viesu mājā divdienniekos. Var, es to vairākas reizes atkārtoju. Jā, varbūt es kaut kad pateicu skarbāku viedokli, bet TIKAI TĀPĒC, ka Jūs skarbi izteicāties par vienas dienas svinībām pilsētām. Jidritvaikociņ, reāli, Jūs izraujat kaut ko no konteksta un tagad gribat sajusties baigi pārākas un gudrākas.
Viedā Minka, kur es centos kaut ko pierādīt? Ja Tu gribi izskatīties gudri, tad, lūdzu, tomēr izlasi to diskusiju kārtīgi un Tu ieraudzīsi, ka man centās pierādīt, nevis es kādam!
Jā, Annas Dārzs ir ideāla vieta svinībām PRIEKŠ MANIS. Nekur es neteicu, ka man vajag glaunas kāzas.
Jēziņ...