labrīt (l) kā jau noprotams, vēlos uzlabot sejas ādu. situācija nav spīdoša :-D vai varētu ieteikt uz kuru pusi (kāda tipa kopšanas līdzekļiem) man skatīties?
1. Ūdens (2l jāizdzer); 2. Pārtika (aizmirsti neveselīgo pārtiku); 3. Kopjoša kosmētika (ja der kaut kas no Drogām, tad labi, bet iesaku aiziet uz aptieku, kur farmaceits ieteiks piemērotāko Tavai ādai). Ar šo visu var eksperimentēt pats, bet, ja ilgākā laika posmā nepaliek labāk, jāapmeklē dermatologs.
Ādas nepilnības atspoguļo Tava organisma iekšējo stāvokli. Sāc ar sava organisma attīrīšanu. Pamēğini izslēgt piena produktus no sava uztura (70% cilvēkiem ir ādas problēmas tieši laktozes nepanesības dēļ), cukuru. Protams, ikdienā jādzer daudz ūdens. Un dermatologs, kosmetologs ir tikai nākamais solis, kad Tu jau būsi tikusi galā ar sevi iekšēji. :)
Pievienojos argumentam par pienu- agrāk bija tīrais karalauks- pilnībā izslēdzu piena produktus (ar retiem izņēmumiem) un ādas stāvoklis ir ļoti izmainījies, arī pati jūtos daudz labāk :) Pēc bildes izskatās, ka Tavai ādai varētu pietrūkt mitrināšanas.
Es ieteiktu aiziet pie dermatologa. Ietaupīsi naudu, kuru izdotu, nodarbojoties ar pašārstēšanos, kā arī zināsi, kas der un ir vajadzīgs tieši Tavai ādai un organismam. Kvalitatīvs miegs, fiziskas aktivitātes un veselīgs uzturs, protams, ir svarīgi ādas veselībai. Bet ne vienmēr ādas problēmas rada iepriekšminētie faktori.
Es ieteiktu aiziet pie dermatologa. Ietaupīsi naudu, kuru izdotu, nodarbojoties ar pašārstēšanos, kā arī zināsi, kas der un ir vajadzīgs tieši Tavai ādai un organismam
+1 Dažkārt, neveiksmīgi izvēloties produktus un kopšanas rutīnu, var sanākt nodarīt lielāku skādi ādai nekā nelietojot un nedarot neko.