Labs vakars un labs rīts! Nezinu cikos ieiešu gulēt, jo man tagad krievu skazku un kino playlists (kak poveril v tvoju ljubovj na na naa utt.) skan :) Gribu skriet, dejot, ceļot, bet visticamāk tas viss beigsies ar miedziņu :D
Bārmeņos kad mācijos sita gadriz nolažoju. Mums bija 23 biletes, katra 3 jautajumi+ alko kokteilis jauzveido+ jauzklaj ar traukiem un piederumiem gads pec pasutijuma tipa. Un es ka kreilis gandriz instrumentus saliku otradak:-D
Es arī kreiļu pulciņam pievienojos! :-D visu daru ar kreiso, bet hokeja nūju turu, kā labrocis. Pulksteni nēsāju uz labās rokas. Atceros, ka skolā nevarēju iemācīties normāli adīt. :-D
Es arī brīnos, ka esam tik daudz tādi, man identiski JaneDavis - es arī rakstu ar labo, bet visu pārējo daru ar kreiso, par rokrakstu arī nevaru sūdzēties :)
Pēc šodienas garā pārgājiena un baseina apmeklējuma, kakls kaut kāds jokains un bezspēks. Nevis fizisks nogurums pēc pārgājiena, bet tāds kā iekšējs. Maķenīt slimot nevar. Labi, ka rītdien brīvdiena vēlviena. Laikam jāliekās uz auss. |-)
Es reāli nesaprotu, kā ir jādzīvo, lai brīvdienās nav ko darīt, pie mūsdienu ritma tas vienkārši nav iespējams. . Klasiskais standarts, ja labroči pulksteni nēsā uz kreisās rokas, bet kreiļi uz labās, šeit izrādās katrs dara visu savādāk. :-D