Necieņa pret dāmu

Reitings 19
Reģ: 21.02.2018
Sveiki!
Ilgi domāju - vērsties šeit vai nē, bet mans pacietības mērs pilns.
Īsumā - mans draugs (25) mani (27) neciena.
Kāpēc tā? Nezinu. Pirmkārt, viņa attieksme pret mani ir vienkārši nožēlojama. Īrējam dzīvokli, bet nē - viņš nemaksā rēķinus, tāpēc ir parāds jau par diviem mēnešiem! Viņš to nav teicis, bet acīmredzot domā, ka man tas būtu jādara.
Otrkārt - vakarā viņš atvelkās no darba,un tā vietā, lai veltītu man laiku, viņš dodas uz virtuvi pierīties. Tāda sajūta, ka esmu tukša vieta...
Treškārt - viņš mājās ir tikai no rīta un vēlu vakarā atpakaļ - viņam vienkārši nav laika man..
Ceturtkārt - brīvdienās mēs dodamies iepirkties. Nu varētu man kaut ko jauku uzdāvināt. Taču nē - man ir jāizprašņā visu laiku, lai man nopērk kaut ko jauku.
Tagad nezinu, ko darīt. Ir doma atgriezties pie vecākiem, lai viņš pats tiek galā, ja reiz nespēj kā īsts vīrietis ar visu tikt galā... Kādi ieteikumi..?
21.02.2018 21:09 |

Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Man ar izskatu viss ir kārtībā. Esmu ļoti skaista un vienmēr man ir bijuši vairāki pielūdzēji.

Super, tad ej pie tiem vairākiem pielūdzējiem un arodi kurš tev 1. Maksās visu, lai tik.tev nav tas jadara!
2. Pēc darba veltīs laiku.
3 būs mājās tad kad tev to vajag,jo šobrīd šis variants tev neapmierina.
4.' Katras brīvdienas tev kautko pirks.
21.02.2018 22:58 |

Reitings 408
Reģ: 21.12.2017
Galu galā, pieaudzis cilvēks.

:-D:-D:-D
21.02.2018 22:58 |

Reitings 68
Reģ: 17.12.2017
Iemet viņam linku uz šo diskusiju, lai viņš pats pārliecinās, kāds egoists, necieņas pilns cilvēks viņš ir.
21.02.2018 22:59 |

Reitings 77
Reģ: 23.01.2018
Diezgan mulsinoši, ka nepazīstot mani, uzreiz jau dēvē mani par stulbu.

Mulsinoši ir tas, ka 27 gadus veca sieviete neredz jēgu strādāt, jo uzskata, ka ir taisīta no zelta un visiem vīriešiem bez maz vai jābūt pateicīgiem, ka esi ar viņiem kopā. Vīrietim jāraujas divos darbos, visu savu naudu jāatdod tādai princesei, lai tā var sev šikas lietiņas nopirkt, bet ar to jau nepietiek, jo tam nabaga cilvēkam, kurš īsi pēc pusnaks pārnāk mājās no saviem diviem darbiem un to vien tikai grib kā paēst un atkrist gultā, jājūtas vainīgam par to, ka viņš nevelta zelta princesei uzmanību, ka nepērk dāvanas un ka, muļķis tāds, nav iedomājies pameklēt vēl pelnošāku darbu, jo ar to algu, kuru viņš saņem, raudamies divos darbos, mūsu zeltītei nepietiek. Jā, tāpēc es savus vārdus par stulbumu atpakaļ netaisos ņemt. Ļoti ceru, ka vīrietis (ja vien šī situācija ir reāla) beidzot nāks pie prāta, izlidinās Tevi ārā ar visām Tavām šmotkām, pirktām par viņa nopelnīto naudu, un ar laiku atradīs sev sakarīgu, domājošu sievieti, kura draudzējas ar galvu un novērtē otru cilvēku. Bet par Tevi... Nu, karma ir maita, tas tiesa. Nebrīnīšos, ja reiz dzīvē pienāks tāds brīdis, kad paliksi bez nekā - bez dzīvokļa, kuru kāds apmaksā, un bez muļķīša, kurš rausies n-tajos darbos, lai Tevi uzturētu. Nāksies vien pašai strādāt, pelnīt un sākt apjēgt, ka Tu neesi taisīta no zelta un ka neesi nekāda princese, kura vīrietim būtu jāuztur un jāizpilda katra Tava kaprīze. Tieši pretēji - raksturs, attieksme un dzīves uztvere Tev ir tik nožēlojama un sekla, ka normālam, domājošam vīrietim Tu pati varētu vēl piemaksāt, lai viņš ar Tevi dzīvotu kopā.
21.02.2018 23:03 |

Reitings 199
Reģ: 24.12.2017
Rēcīga lasāmviela pirms miega :-D:-D Jau visam absurdajam ko šī autore ir uzrakstījusi uz ko jau pārējās lietotājas un lietotāji visu pareizi atbildējuši un ieteikuši, vēl acīs iekrita šis:
Žēl... Nu es viņam esmu teikusi, lai atrod labāku darbu, kur vairāk maksās.
Tu tiešām esi dura. (t) Tu domā ka labi darbi uz katra stūra mētājas? Ja būtu iespējams tā uz sitienu atrast labāk apmaksātu darbu, tad visi jau pelnītu tūkstošus, bet realitātē tā ne tuvu nav. Tiešām vai nu tu dirs ka tev ir 27 gadi, bet patiesībā esi daudz jaunāka un dzīvē nevienu sūda dienu nostrādājusi neesi vai ari kkāda caca. (t)
21.02.2018 23:10 |

Reitings 4227
Izlasīju visu diskusiju ,un man pa šo ir tikai viens viedoklis- izlutināta, iedomīga ,kaprīza skuke, kam pie dirsas ir viss,lai tik drAugs strādā ,nes naudu un tu sēdi un gaidi kad atnesīs naudu tev un veltīs tev vēl laiku.
Aa un kā viņš var tev kautko nopirkt,ja naudu tev visu atdod? (t):-|
21.02.2018 23:10 |

Reitings 230
Reģ: 16.05.2016
Varbūt ej pie Burkāna. Viņam kā reiz pa stokmanu patīk vazāties:-D:-D:-D
21.02.2018 23:11 |

Reitings 4227
minkinjsh ko tu? Tas tak arī neder! Burkāns tak arī pēc sevis traukus nenomazga un viņš pat nemāk ne grīdu mazgāt ,ne olu vārīt.:-D
21.02.2018 23:14 |

Reitings 665
Reģ: 17.08.2017
Tas tak arī neder! Burkāns tak arī pēc sevis traukus nenomazga un viņš pat nemāk ne grīdu mazgāt ,ne olu vārīt.

Toties kopā varēs čīkstēt par slikto pasauli, gan jau autore tās olas uzvārīs, varbūt māk.
21.02.2018 23:18 |

Reitings 275
Reģ: 19.02.2013
Toties viņam ir savs dzīvoklis. Tikai naudas savas nav.
21.02.2018 23:19 |

Reitings 4227
Nezinu kādēļ,bet iedomājos vārdu Blozga,kad lasīju šo visu:-D
21.02.2018 23:25 |

Reitings 178
Reģ: 31.01.2018
Nolaidies no saviem augstumiem princesīt un sāc kaut nedaudz cienīt savu vīrieti!
Tur ir jābūt ļoti lielai mīlestībai un cieņai no vīrieša puses, lai spētu kaut nedaudz paciest tādu sievieti, kura negrib pat pirkstu kustināt.
21.02.2018 23:27 |

Reitings 665
Iesaku piespiest viņu pie sienas un visu šo pateikt, un dot laiku nedēļu, lai atrod darbu pa 2000 minimums, nopērk tev kažoku un skrien mājās, kad tev vajag, ar dzīvesprieku un aptekalē tevi - ja nē, tad ej pie nākamā, kas tev tur rindā stāv!
21.02.2018 23:27 |

Reitings 665
Nezinu kādēļ,bet iedomājos vārdu Blozga,kad lasīju šo visu

Vējgrābsle vēl. :D
21.02.2018 23:28 |

Reitings 4227
Autore noteikti domāja,nu uzrakstīšu visu pa savu draugu un visas noteikti pateiks kāds cūka,pamet! A nekā:-D
21.02.2018 23:41 |

Reitings 1022
Reģ: 04.11.2017
Izskatās ka autore ir labi iekārtojusies. Pieprasa no vīrieša visu, lai nopērk smukumlietas, drēbītes, kažociņu, lai samaksā par īri, pērk ēst, bet autore šņāc līdz pusdienlaikam un vēl viņai slikti (t)
Izskatās, ka tev rūp tikai viņa nauda. Ja tu gribētu saglābt šīs attiecības, vismaz sameklētu darbu. Kas ir 200 par īri? Daliet uz pusēm.
Ak jēzus, audzināta, ka princesei visu jāpienes uz paplātes. Nevajag tikai, kārtējās atrunas. Noņem savu princeses statusu un ej strādāt. Būtu es tas vīrietis, izšvilptu tevi ārā ka nav ko redzēt (t)
22.02.2018 00:01 |

Reitings 721
Reģ: 02.09.2016
Pilnīgi sametās šķērmīgi ap dūšu...
Cerams šo diskusiju, tas puisis izlasīs, un muks prom, cik ātri vien iespējams.
22.02.2018 00:01 |

Reitings 77
Reģ: 23.01.2018
Autore noteikti domāja,nu uzrakstīšu visu pa savu draugu un visas noteikti pateiks kāds cūka,pamet! A nekā:D

Es, izlasot to daļu "Īrējam dzīvokli, bet nē - viņš nemaksā rēķinus, tāpēc ir parāds jau par diviem mēnešiem!" tieši gribēju rakstīt, ka draugs baigais cūka. :D Kad lasīju tālāk, domas mainījās. Bet vispār smiekīgi, ka viņa raksta "īrējam", ja reāli īrē viņš viens pats, bet viņa tur tikai dzīvo un laistās zelta krāsās. :D
22.02.2018 00:13 |

Reitings 2478
Reģ: 03.11.2016
Lasot šadas un līdzīgas diskusijas šajā formumā, reizēm iezogas doma galvā - a varbūt es dzīvoju nepareizi? Nu i pie vienas vietas tās studijas, darbu, plānus... jāatrod kāds kas uzturēs un viss. Vīrietis visu apmaksā, a es vienkārši skaista. Izklausās viegla dzīve.
Lai raujas divos darbos, no agra rīta līdz vēlam vakaram, un man tikai naudu dod, par to ka es esmu. Varu pat čīkstēt par to, ka man katru nedēļu nepērk šmotkas, pats aiz sevis traukus nenovāc skrienot uz darbu kamēr es visu dienu mājās slaistos, un ka nevelta man pietiekami daudz laika, jo strādā divos darbos, bet tik un tā dod naudu. Forša dzīve.
Starpcitu, esmu daudz jaunāka par autori, tā kā tiešām varu savus labākos dzīves gadus piedāvāt. Varbūt ar saviem labajiem dzīves gadiem tiktu arī pie auto?
Autore, kur tu atrodi tādus sugar daddy mīlošus draugus?
22.02.2018 01:28 |

Reitings 2836
Reģ: 18.10.2014
Man ir viena draudzene, kurai ir līdzīgs viedoklis. Viņi bija ilgus gadus kopā ar draugu, bet viņa visu laiku sūdzējās, sakot, ka vīrietim ir jāmāk nopelnīt nauda, ka viņa gadiem gaida un dzīvo solījumos, ka drīz, pavisam drīz viņš sāks pelnīt lielo piķi. Viņas ģimenē tēvs bija uzņēmējs un ģimene visu laiku pārmeta meitai, ka nevar dzīvot solījumos, tur bija pieņemts un ieaudzinats jau no bērnības - vīrietis ness mājās naudu. Viņai bija laba izglītība, bet karjeriste nebija, tāpēc strādāja vieglos biroja darbus. Visu naudu arī turēja viņa, bet tur tomer bija liela atšķirība, viņa plānoja budžetu, lika tajā arī savu naudu, vienmēr viņš bija apčubināts, paēdināts, kotletes, minets :D, viņa pati skaista, rūpējās par sevi, rēķinus maksāja, remontiem un ceļojumiem krāja. Vīrieti pameta, jo naudu nenopelnīja, apprecēja bagātu un tagad ir superjauka ģimene ar diviem ķipariem.
Par autori es pat neizteikšos, ja Tev ir dota iespēja sēdēt mājā pat bez bērniem, tad Tavs pienākums ir aprūpēt vīrieti un plānot ģimenes budžetu. Ja Tevi neapmierina summas, tad meklē darbu vai citu vīrieti!
22.02.2018 01:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits