Viedoklis no malas?

Reitings 20
Reģ: 16.02.2018
Vai es daru, pareizi, ja esmu kopā ar vīrieti, kurš mani mīl, bet tajā pat laikā:
-----
- kad ir nokaitināts par jebko, kas nav saistīts ar mani, uz manis kliedz
-
- agrāk esot kopā ārā, svētkos, dažreiz atstāj mani. Ir bijis tā, ka es zvanu un prasu, kur palika, viņš pasaka, ka jau aizgāja uz pieturu, lai brauktu mājās
-
- viņam ir kāds, kuram viņš var uzticēt visu, bet tas kāds neesmu es. Tā ir sieviete, kuru pazīst jau vismaz 5 gadus, ar kuru kopā reiz strādāja un bija pat iemīlējies, bet, kā saka, attiecības neveidoja. No tā, ko zinu, viņi viens otram "kā iet?" apvaicājas reizi mēnesī, dažreiz viņš viņu paaicina pie sevis pa dienu uz darbu
-
- grib ar mani bērnu, jo tad redz viņa dzīvei parādītos jēga, bet nevar man atļaut ieskatīties viņa aizbloķētajā telefonā
-
- uz desmit viņa draugiem 9 būs sievietes, 1 vīrietis, tas pats tikai kolēģis darbā
-
- ir stāstījis par to, kā gribētu reiz aiziet kur kopā (neitrālā vidē) ar darba kolēģi, kurā bija iemīlējies, kamēr man, lai pierunātu viņu iziet ārā, stundām jālūdzas
-
- kad ir nauda un vēlme, iedzer, janvārī gandrīz katru dienu
-
- viņa telefonā agrāk neko aizdomīgu neatradu, bet nesen atradu padsmitgadīgas meitenes bildes (ne kailfoto). Sākumā nesaprata, par ko es pārmetu, tad teica, ka patika mati, tāpēc saglabāja, vēlāk izdzēsa pilnīgi visu, kas bija telefonā, arī mūsu foto. Lūdzās piedošanu, ka vainīgs, aizskatījās, bet stāstīja, ka ne ar vienu nekur neiepazīstas slepeni, kam es ticu, jo mājās ir laikus un ja kas būtu, to gan jau varētu manīt uzvedībā un mistiskās īsziņās, kas nepienāk nekad
-
- saņem 2 algas, bet neprot sabalansēt savu naudu, lai neattaptos ar "iedod man tam, tam, tam, nopērc to, to, to"
-
- viņam ir daudz ar kredītiem saistītu parādu (situācija - algu saņem, nomaksā, desmit dienas pēc algas nav naudas)
-
- vārdu "paldies" nedzirdu gandrīz nekad
-
- var uzģērbt baltu kreklu uz darbu, bet dažreiz mazgājas knapi reizi nedēļā un lūdzies, cik gribi, neies un to nedarīs
-
- ja kādam par ko pasaka paldies, visiem svešiem, darbā, veikalā, bet ne man. Ar sievietēm neko nopietnu nedomājot, joko, flirtē
-
- stulbs joks izskanēja, bet teica, ja nogriezīšu matus, viņam vairs neesmu vajadzīga
-
-
Ir vēl daudz kas, ko uzskaitīt un es negribēju šīs lietas pārrunāt ar sev tuviem cilvēkiem, bet gribēju dzirdēt viedokli no malas. Jūs uzreiz iedomāsities sevi manā vietā un teiksiet "es tā nevarētu dzīvot, manējais nekad tā nedarītu", bet.. nezinu. Sanāk tā, ir tā mīlestība, pieķeršanās, pieradums, bet es jūtos tomēr necienīta, nenovērtēta, man visa motivācija, kas varēja būt, lai ko censtos, uzlabotu, palīdzētu remontēt mājokli, par ko gadiem pats nav licies zinis, viss zūd. Neceļas roka. Liekas, ka nav prātīgi būt kopā ar tādu cilvēku. Piebildīšu, ka dzīvojam kopā mazāk par gadu, agrāk viņš ne ar vienu nav dzīvojis kopā. Mums ir mazliet virs 5 gadu starpība. Viņam ir pāri 30 jau. Nekādi bagātnieki neesam, dzīvojam ļoti pieticīgi. Es laikam esmu dumja un bez pašcieņas, ja ļauju, ka ar mani tā apietas. Vēl gan piebildīšu, ka viņš uz visu skatās ar aizdomām pats, nu tā "neko labu šajā pasaulē negaidi", jo var teikt, ka uzauga bez ģimenes un arī man itkā pa jokam, bet ir prasījis "arī tu mani pametīsi?" Stulbi, ka esam viens otram tuvākie cilvēki un dvēseliski atklātības brīži ir bijuši pietiekoši, bet nav tās maksimālās uzticības. Zinu, ka šī ir sirds kratīšana, bet tiešām, šobrīd man nav ar ko parunāt par šo visu.
21.02.2018 07:37 |

Reitings 3897
Reģ: 01.01.2017
uz desmit viņa draugiem 9 būs sievietes, 1 vīrietis, tas pats tikai kolēģis darbā

Man tas pats stāsts. Neredzu šajā punktā neko sliktu, ikdienišķa parādība un nekas vairāk.
21.02.2018 23:44 |

Reitings 77
Reģ: 23.01.2018
Tātad, kopsavilkums: 30+ gadīgs vīrietis, kurš, pie pirmajām nebūšanām, kliedz Tev virsū, absolūti neciena Tevi, jebkurā brīdī var Tevi pamest un pazust tālēs zilajās (kas manā uztverē ir pilnīga bezatbildība un vienaldzība pret otru cilvēku), tā vietā, lai painteresētos kā Tev pagājusi diena, labprātāk pavada laiku ar citu sievieti, visu savu naudu notērē, ir iepinies kredītos, tomēr pamanās katru dienu dzert, nerūpējas par sevi un uzskata, ka ir normāli vairāk kā nedēļu nemazgāties. Ja godīgi, nesaprotu, kā vispār nav pretīgi kaut vienkārši gulēt blakus tādam vīrietim, kurš ar higiēnu ir uz "jūs" + kuram no mutes katru dienu dvako alkohols.
Tagad izlasi visu šo un pati sev atbildi uz jautājumu: tāds, Tavuprāt, ir ideālā vīrieša raksturojums? Ar tādu vīrieti Tu esi gatava pavadīt savas dzīves labākos gadus, plānot nākotni, veidot ģimeni? Tiešām domā, ka tā no viņa puses ir mīlestība? Mīļā meitene, attopies! Nevajag, nu nevajag sev sačakarēt visu dzīvi! Vēlāk būs vēl sliktāk!
22.02.2018 00:37 |

Reitings 20
Uzminiet nu, kurš pie naudas ticis atkal tika pie šņabja? Tieši tā. Konkretizēšanai par vecajām mīlestībām - cilvēks, kuram uzticas vairāk, ir sieviete, ar kuru reiz strādāja kopā. Cita sieviete, uz kuru cerēja, bet kurai neko daudz nedāvināja, ar to palika draugu-kolēģu līmenī. Cita, kurai dāvināja dārgās dāvanas, tad, kad bija daudz naudas, strādā darbā citā stāvā, ar to kontakts nekāds. Tātad, nevienai nedāvina neko, ar to, uz ko cerēja, bet kas atgrūda, ir tikai draugi. Saprotu, ka man neko nedāvina, jo nav naudas. Bet nu, ko lai saka. Uz Ziemassvētkiem bija aizņēmies 30 eiro, kas pazyda tieši 3 dienās. Aizņēmās ar domu, ka ciemos pie saviem vienīgajiem radiem aizvedīs dāvanu kādu, ceļu apmaksās. Beigās sanāca, ka es aizvedu cienastu un no savas puses pa simboliskai dāvaniņai, kamēr viņš uzprasījās, lai nahaļavu atved atpakaļ uz centru, kad radiniecei noteikti svētku dienā vakarā būtu gribējies būt pie sava vīra droši vien.
22.02.2018 06:24 |

Reitings 20
Saprotu, ir tādi jautrā tipa vīrieši, arī kaislīgi, bet kas neucinās. Kā šorīt, tā vietā, lai man buču iedotu, jau cigarete zobos. Un bieži tā notiek. Es kaut kādus glāstus vispār reti kad dabūju. Stulba ir tā sajūta, ka viss, kas ir bijis darīts, ir par velti. Par velti pārbraukšana, par velti vispār viss, ko es daru.
22.02.2018 06:29 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Ko tu vēl te čīksti, viss jau ir pateikts.
22.02.2018 07:41 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Man liekas, ka te var neko neteikt. Grib būt cietēja līdz mūža galam. Bet vismaz tam "vīrietim" labi.
22.02.2018 07:45 |

10 gadi
Reitings 5781
Reģ: 04.05.2009
Nē, nē, es jau nedomāju, ka autorei ir jāpazūd gaišā dienas laikā, bez jebkāda iemesla. Protams, sākumā izrunājies, pasaki savu viedokli, kas un kāpēc. Un tad kad viņš ir darbā ej prom, lai nebūtu jādzird jebkas, kas saistīts ar šantāžu, piedošanas, solījumi lekt no tilta, mainīties utt. Cik vēl viņš tev dzīvi bojās, cik ilgi esi vēl gatava šo izturēt? Tāpat aiziesi un domāsi kāpēc neizdarīji to agrāk. Autore, esi jau kaut ko izdomājusi, izlēmusi?
22.02.2018 07:51 |

Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
€rica, tas tiešām būtu labākais scenārijs! Taču laikam arī diezgan univeršals, jo jebkurā gadījumā ir vieglāk aiziet, kad uz tevi no stūra nelūr ar nosodošām vai raudulīgām acīm.
Runā, ka ja pie plāna īstenošanas neķeras 3-4 dienu laikā kopš idejas dzimšanas, to nepaveiks. Turēsim īkšķus, lai autore saņemas ;-)
22.02.2018 07:55 |

Reitings 721
Reģ: 02.09.2016
Man žēl, ka ļoti bieži šajā forumā, vienalga, troļļi vai netroļļi, bet gandrīz nekad neviens neņem tos viedokļus vērā.
Tu vari teikt, un motivēt cik gribi. Vai nu persona ar problēmu pazūd tālēs zilajās, vai turpina čīkstēt, bet pie lietas neķeras.
Reizēm pat negribas neko komentēt vai savas domas izteikt, jo skaidrs, ka nekāda kustība nenotiks.
.
Runā, ka ja pie plāna īstenošanas neķeras 3-4 dienu laikā kopš idejas dzimšanas, to nepaveiks.

Šim es piekrītu un principā uz savas ādas esmu arī izbaudījusi, man gan patīk īsāku laikā termiņu ņemt.
Jo tiklīdz smadzenes - locked- to lietu/domu, tā nevajag vilcināties un ķerties klāt.
Galu galā, ja vispār rodas doma, tad viņai ir kāds iemesls.
Un vēl biju dzirdējusi, ka, ja problēmai ir divi varianti, jāizvēlas otrais risinajums/plāns nevis pirmais. Kas parasti ir loģiski, izvēloties plan A nevis plan B
22.02.2018 08:00 |

Reitings 5
Reģ: 21.02.2018
Es laikam nepateikšu kaut ko unikālu, jaunu. Man precīzi vārdus no mutes izrāva Stella. .
Es gan izgāju viesiem komentāriem cauri, bet man radās papildus jautājums. Lai gan tu esi ar viņu kopā nezināmi ilgu laiku, dzīvojiet kopā ap gadu, minēji radus. Tu neesi ar radiem vai ar viņa ilgiem draugiem apspriedusi vai domājusi apspriest šo temu? Jo man izskatās, ka šeit nav pateikts līdz galam viss stāsts. Izklausās, ka viņam būtu vēl kaut kādas problēmas. Bet tev, tu pa daudz turi visu pie sevis. Pat ja nav tādu mega tuvo draudzeņu vai negribās viņām šādu tēmu celt, ja esi pazīstama ar viņa draugiem, radiem un viņi ir pieauguši /prātā/,ka var izrunāties, dari to!! Tik nesākot ar ‘šķiros’. Jo ja viņi zin viņu tādu kā tu redzi vai tieši pretēji, viņi var tev būt labākie padomdevēji situācijā.
22.02.2018 08:42 |

Reitings 9
Reģ: 17.02.2018
Tu esi daune un to to esi pelnījusi.
22.02.2018 15:48 |

Reitings 252
Reģ: 10.08.2014
Tu esi daune un to to esi pelnījusi.

Aww, tu uzvedies kā lohs, tāpec nevienai sievietei nepatīc, tāpēc nolēmi atnākt paraudāt uz šejieni?
22.02.2018 15:53 |

Reitings 430
Reģ: 21.06.2013
ja nogriezīšu matus, viņam vairs neesmu vajadzīga

Visus komentārus nelasīju, bet tiešām nogriez matus un tu redzēsi visas problēmas atrisināsies pašas no sevis.
22.02.2018 16:08 |

Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
avene2 pa tiem matiem labs:-D ,bet baigi stulbi būtu dēļ kautkāda tipa griezt matus,ja nu autorei viņi gari,skaisti mati:-D
22.02.2018 17:14 |

Reitings 5
Reģ: 21.02.2018
Man patīk savi garie mati, bet vienmēr ir paticis mainīt garumu un krāsu, ja ir pašai tāda vēlme. Draugs nekad nav iebildis. Mīl mani tādu, kāda esmu. Bet šajā gadījumā, ja es gribētu nogriezt, bet viņš būtu izteicis šāda tipa ultimātu, es nogrieztu, jā! Paskatītos reakciju un tad tuvākajās dienās izvāktos.
Izmanto mirkli, kamēr esi jauna, nav bērnu (vai ir jums?), vēlāk var būt par vēlu.
22.02.2018 17:34 |

Reitings 16
Reģ: 14.02.2018
uz desmit viņa draugiem 9 būs sievietes, 1 vīrietis, tas pats tikai kolēģis darbā

Šāda tipa "vīriešus" zinu, bet pārsvarā viņi nav attiecībās un vienmēr sūkstās, ka nevarot atrast piemērotu meiteni :D Jo nevienai normālai sievietei neinteresē babņiki, kuri ir draugi visām :D
Un jā, es arī esmu pieredzējusi, ka, izbeidzot attiecības - čalis saka, ka iešot kārties (inscinēja, ka tjipa esot nokritis no augsta stāva, kliboja un tēloja kā traks, līdz es neieraudzīju neitrālā vidē, ka viņš skriešus jož pēc aliņa :D - uzsvilpu no balkona, ka - kur skries skaistulis, kurš gandrīz nositās :D ) - attiecības ar to ņurņaku, protams, sen izbeidzu - ak dumā pirmā mīlestība.
22.02.2018 22:47 |

10 gadi
Reitings 5781
Reģ: 04.05.2009
uzsvilpu no balkona, ka - kur skries skaistulis, kurš gandrīz nositās
:-D:-D:-D:-D

Autore pazudusi(t) varbūt kravā mantas?
22.02.2018 22:56 |

Reitings 16
Reģ: 14.02.2018
€rica Perfekti :-D;-)(l)
23.02.2018 00:51 |

Reitings 20
Sasodīts apjukums, lai ko es izvēlētos, cietīšu. Man bija viegli uzskaitīt, kas tracina un ilgi bija jādomā, kas tur kopā. Tik tas, ka jau esam kopā, radās nākotnes plāni, jautri kopā, līdzīgas intereses dažas, bet citādi.. Jālauza galva. Es jau lasu mantas, ko atdošu Sarkanajā krustā.
Vakar bija saruna un saruna bija tāda, ka pateicu, ko pēdējā laikā tik maz runā ar mani. Atbilde bija, ka viņš vispār nevienam neko baigi nestāsta, savas domas, problēmas. Bet atkal - kad pie viņa atrod laiku atnākt vecā, labā draudzene, kurai pašai grūti izlemt kuru veci no diviem pielūdzējiem ņemt (nebmanu), tad saka, ka var runāt un runāt. Varu tik iedomāties. Skaidrs, ka kādai, kuru ilgāk pazīst, uzticas vairāk nekā mazāk zināmam cilvēkam.
Jūtu, ka būs smagi. Es sevi tā ienīstu šobrīd. Es noticēju, ka mīlu un mani var mīlēt, bet maz kas tiek izrādīts pretī. Laikam nav ko izrādīt, ja īstu jūtu nav. Pats stulbākais, ko viņš vakar pateica bija tas, ka "Santa man jau sen būtu iedevusi ar pannu pa galvu". Kas par sviestu. Mēs te runājam par mums, bet viņš tik piemin vēlu vakarā to naivulīti, kas šo atgrūda. Kaut kāda stulba salīdzināšana.
23.02.2018 07:56 |

Reitings 20
Manā izpratnē mīlestība ir rūpes, cieņa, laika pavadīšana kopā, ne tikai mājās. Ieklausīšanās vienam otrā no sērijas "kas uz sirds". Un ir arī tādi brīži, bet pārsvarā egoisms lien pa visiem stūriem ārā. Necieņa. Vismaz vakar nebija dzēris, bet es jau iedomājos visu, kas notiks - kā es aiziešu, kad mājās neviena nebūs, kā es pinkšķēšu pie mājdzīvnieku būra, kā es domāšu, ko darīt ar saderināšanās gredzenu - atstāt uz galda, lai atnāk mājās un pats saprot, vai aiznest uz darbu, atdot un pateikt, ka es cerēju, es runāju, nekas nemainījās un es vairs tā nevaru.
Man liekas, ka es nojūgšos. Zinu tikai vienu, ka pēc tam viņš nodzersies un piebļaus pilnu internetu tviterī par to, kādas sievietes ir maitas, visas tik izmanto, visas kuces. Bet ko pats dara? Es pati esmu noslēgtā tipa cilvēks, bet nezinu kā dzīvot. Man ir tik stulba sajūta, ka savā galvā jau esmu no viņa izšķīrusies, tikai to zinu tikai es.
23.02.2018 08:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits