Grāmatas- kur?

Reitings 68
Reģ: 17.12.2017
Sveikas!
Ar janvāri esmu sev ieguvusi ļoti daudz brīva laika, grāmatas atsāku apēst kā savulaik skolas laikā. Pati brīnos, kas ar mani noticis. Visu mājās esošo jau gandrīz izlasīju. Gribēju painteresēties, kā ir citām. Kur jūs ņemat lasāmvielu? Sūtat amazonē? Lasāt un pērkat elektroniski? Varbūt pērkat grāmatnīcā?
Kauns, bet godīgi bibliotēkā neesmu bijusi no studiju laikiem. Un daiļļiteratūras daļā vispār no skolas laikiem sava pagasta bibliotēkā. Kā ir ar Rīgas bibliotēkām? Tur ir plašs klāsts? Ilgi jāgaida rindās? Jo, ja gribu lasīt jaunāko latviešu literatūru, tad grāmatnīcā tas prieks maksā sālīti.
Īsāk sakot, pastāstiet, kur ņemat grāmatas! :-)
18.02.2018 21:05 |

Reitings 934
Reģ: 08.09.2015
MissMia
Bilete, labajā sānā, kur rakstīts Mana bibliotēka jāuzspiež Veikt pasūtījumu un jāaizpilda ailītes.

paldies!
20.02.2018 09:46 |

Reitings 1512
Reģ: 25.09.2015
Ņemu bibliotēkā, bet to esmu sākusi darīt tikai nesen. Agrāk šo to pirku, bet tiešām tādas, ko gribas lasīt, nevis vienkārši tāpēc, lai būtu, ko lasīt. Kamēr mājās nav speciālas vietas, kur grāmatas krāt (a la bibliotēkas istaba), neredzu vajadzību veidot savu krājumu. Turklāt mode mainās un tās grāmatas, ko lasa tagad, pēc gadiem 20, kad bērni būs izauguši, nebūs aktuālas.
20.02.2018 11:39 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Ņemu bibliotēkā!
Pēdējā grāmata, ko nopirku, bija jaunā Dena Brauna grāmata krieviski. Vēl neesmu ķērusies klāt, pataupīšu! (l)
Bet tā.. tiešām neatminos, kad pēdējo reizi pirku grāmatas... Es neesmu no cilvēkiem, kas pārlasa grāmatas, cik labas tās nebūtu.
Patīk bibliotēku sistēma, ka var atrast kāroto grāmatu, iestāties rindā vai pieteikt un doties pakaļ, kad tā ir pieejama.
20.02.2018 11:45 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Nekad pat neesmu pamēģinājusi elektronisko grāmatu. Patīk taustāmās un smaržojošās. :-)
Pērku reti, visbiežāk atlaižu laikā, jo bieži vien gramatu cenas ir kosmoss.
Visbiežāk aizņemos no draudzenēm vai ņemu bibliotēkā.
20.02.2018 11:58 |

Reitings 1
Reģ: 05.06.2018
Sveiki,
Tas ir informēt plašu sabiedrību, ka privātā aizdevuma aizdevēja Jane Alison kundze piedāvā finansiālu iespēju ikvienam, kam vajadzīga finansiāla palīdzība. Mēs izsniedzam aizdevumus ar 2% procentu likmi privātpersonām, firmām un uzņēmumiem saskaņā ar skaidriem un saprotamiem noteikumiem un nosacījumiem. Sazinieties ar mums šodien pa e-pastu, lai mēs varētu sniegt jums mūsu kredīta noteikumus un nosacījumus: (saintloanss@ gmail.com)
05.06.2018 12:34 |

Reitings 206
Reģ: 16.06.2011
Es daudz pērku grāmatas. Tagad jau nav vietas, kaut ir grāmatu plaukts pa visu sienu. Laikam jātirgo ibook.lv
Es dievinu pirkt grāmatas! (l) bet bibliotēkai arī ir savs šarms, tā smarža... un ļoti patīk pārlasīt vecas grāmatas vai vecāka izdevuma.
05.06.2018 12:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits