Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Stulbie veikali

 
Reitings 1071
Reģ: 15.06.2016
Nepārprotiet mani: es mīlu Zara. Man ir daudz apģērbu no turienes. Kad tev nav 100 eiro lai nopirktu smuku kardiganu, Zara, droši vien, ir vienīgais alternatīvais variants (vismaz Rīgā, kur nav Uniqlo). Bet man besī viens moments. Esmu viens no tiem cilvēkiem, kuri vispirms izies cauri desmitiem veikaliem kamēr beidzot sev kaut ko izvēlēsies. Man tā naudiņa dzīvē nāk ļoti grūti, respektīvi es zinu tas cenu un nepērku pirmo, ko ieraugu plauktos. Un ja kāda lieta iepatīkas es parasti to fočēju ar tālruni lai pēc tam – ja neatradīšu kaut ko labāko – atgriezties un nopirkt. Bet tā ka ir daudz vienāda tipa apģērbu (teiksim, džinsa bikses) es lai pēc tam ilgi nemeklētu parasti bildēju nevis priekšmetu kā tādu, bet to etiķeti ar modeļa numuru.

Bet gadījumā ar Zaras apģērbiem es nevaru saprast kur tieši tajās etiķetēs ir uzrakstīts modeļa numurs. Es ievadīju kaut kādus ciparus no turienes oficiālajā vietnē, bet man neko neatrod. Šajā ziņā man ļoti patīk Monton veikals, kur var viegli atrast jebkuru lietu viņu vietnē. Bet ziniet kas manuprāt ir muļķības virsotne? Tas ir Baltijas Suvenīri veikals. Pareizāk sākot, viņu vietne. Man tagad ir tā, ka ļoti vajag naudu un es mēģinu pārdot dažas lietas, kuras esmu tur pircis. Un lai izlīktu glītu sludinājumu es izdomāju paņemt no viņu vietnes to preču bildes, jo man tās fotogrāfijas izskatīsies švakāk, nekā tie, kas ir izlikti oficiālajā vietnē. Bet izrādījās, ka lai apskatītu preces viņu tīkla katalogā ir vajadzīgs… reģistrēties. :-O

Labs ir, es uztaisīju profilu kaut gan tā ir lieka laika izšķērdēšana un man tracina, ka veikals neciena savu klientu laiku, liekot viņiem veidot profilu vienkārši lai varētu apskatīties preces. Bet tas nebija viss… Ziniet kas ir pats trakākais? Viņiem nav automātiskas kontu pārbaudes. Runājot vienkārši, viņiem nav tā, ka viņi aizsūt tev uz pastu URLu pa kuru tu vari pāriet un pabeigt reģistrāciju. Tajā vietā viņi manuāli parbaud katru pieteikšanos. Bet tas arī nav viss!!! Es nogaidīju veselo dienu kamēr man atnāca vēstule, ka mans konts viņiem neder un, ka ja es gribu apskatīt preci – man vajag doties uz viņu land-based veikalu.

Vienkārši trūkst vārdu… :'-(
15.02.2018 13:17 |
 
Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Visu šito aizsūti uz ofisu un paprasi viņiem
15.02.2018 13:29 |
 
Reitings 2478
Reģ: 03.11.2016
Man tā naudiņa dzīvē nāk ļoti grūti

Neticēsi, bet nevienam mums viņa nekrīt no gaisa. Mums visiem nākas strādāt, lai nopelnītu.
15.02.2018 13:34 |
 
Reitings 1071
Reģ: 15.06.2016
Tev taisnība – neticēšu. :D
15.02.2018 13:44 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits