Zīlniece-jā vai nē?

Reitings 133
Reģ: 04.10.2015
Uz visiem 100% šīm tantiņām,gaišreģiem,vārdotājie utt ,neesmu nekad tā īsti uzticējusies.
Vienu dienu man mamma zvama,vajagot satikties.
OK,tiekamies un viņa man stāsta,kad ir zvanījusi tai "tantiņai" un prasījusi kas un kā..
Prasīja arī par mani. Zin,kad man ir puisis,kuru mīlu,....(un tā tālāk) , bet šis puisis man nekad nav atbildējis ar to pašu,bet nu no galvas un sirds izmest nevaru.
Tā tantiņa esot pateikusi,ka mums kopīgas nākotnes nebūs. (nē nu,to pati saprotu,bet anyways). Viņa vēl esot teikusi,ka mums ABIEM vienam pie otra velk,bet nu nekas nebūs..
Tad vēl mamma šo to esot pajautājusi,un tā tantiņa izstāstījusi,reāli kā ir...
Tad nu pie lietas,mani arī nomāc daži jautājumi saistībā ar savu dzīvi..Bet nu nevaru saprast,zvanīt tai tantiņai vai nē..
Kāda tam vispār tic uz visiem 100? Es tam ticu,nu 90% , diez gan daudz,jo dzīvē ir bijušas situācijas,kas liek tam ticēt vairāk
14.02.2018 20:03 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Vinja ikdienaa straadaa parastu darbu kur uz rokas nopelna standarta minimaalo aldzinju.
tatad cilveks nemak ar savu dzivi tikt gala un atrisinat savas problemas?
16.02.2018 20:46 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Es tiesi nesaprotu, ka mamma vispar ta nema un bez tavas zinas taujaja par tevi un vel tev atstastija? Man gimene ari radi vienu bridi skreja pie tantinam utt un nesa radu focenes, es vienmer teicu, lai pat nedoma prasit par mani un kur nu vel man atstastit. Ta ir tiraka sugestija!
17.02.2018 11:49 |

Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
Es zīlniecēm neticu, bet šad tad aizeju, jo man patik paklausīties, ko par mani saka. Ir jau lietas, kas sakrīt, bet tā kā man pašai ir diezgan labas psiholoģiskās spējas, saprotu kā tās lietas notiek.
17.02.2018 11:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits