Sveiki!
Gribu jums pajautāt ko man darīt ?!
Bijām kopā 6.gadus un pirms neilga laika izšķīrāmies. Man 24 viņai 25. Bijām viens otram pirmie un nereizi viens otru nenokrāpām.
Iemesls ?!
*Daudz meloju
*Nepievērsu uzmanību
*Neizrādīju cieņu
*Gāju izklaidēties ar draugiem (2x nedēļa piedzēros, kas viņai šausmīgi riebās. pīpēju zāli, pārrados mājas pusnaktī, kad viņa mani ļoti gaidīja)
*Sarunājām nogalē pavadīt laiku kopā, bet aizgāju ar draugiem.
*Biju pārāk liels egoists
Viņa man pateica, kad viss, viņai pietiek, viņa to vairs nevar izturēt un viņas acīs esmu tads, kāds es biju. Ka mana mainīšanās neko nemainīs, kad varam būt tikai draugi. Pat iespēju nedod.
Bet tagad es saprotu, kad viņa mani ir šausmīgi mainījusi un pie tā ir ļoti centusies. Viņa centās par visiem 100% lai butu kopā un darītu mani laimīgu. Atbalstīja mani, piedeva 1000x reižu, Bet es tieši otrādi, viņā neieklausījos un darīju visu pretēji.
Es zinu, kad tas ir šausmīgi un grūti piedodami. Bet pēc šķiršanas esmu mainījies par 360grādiem, jo saprotu kādu meiteni esmu zaudējis un vairak tās lietas mani neinteresē.
Vēlos viņas atgūt.
Pirms parīs dienām tikāmies, lūdzu atvainošanos un piedošanu, teicu kad saprotu ko esmu izdarījis un tas vecās lietas mani vairs neinteresē un kādu meiteni esmu zaudējis. Teicu arī ka mīlu viņas(tiešām), bet tā pat. Nē, viss cauri.
Esmu šausmīgā izmisumā. Es zinu, kad viņa ir mana īstā. Es darītu vienalga ko, lai viņas atgūtu.
Vai varētu kāds lūdzu dot kādu gudru padomu, kā lai es varētu šo meiteni atgūt?