Es uzrakstu uz mazas lapiņas un to iedodu pastā. Vienreiz, kad kāds gribēja izņemt sūtījumu, uzrādot sms, darbiniece atcirta, lai telefonus viņiem nerādot, bet rakstot uz lapiņas. Varbūt vienkārši kašķīga darbiniece, bet man arī ērtāk iedot lapiņu ar visiem numuriem, nekā radīt visas sms (eju, kad sakrājas vairāki sūtījumi) kaut arī neesmu sajūsmā par šo sistēmu, agrāk bija uz lapiņas norādīts mans vārds, uzvārds un nekad nekādas problēmas. Tagad, uzrādot sūtījuma Nr, man pasaka, ka tas sūtījums nemaz neesot man domāts (kļūda nav iespējama, jo vairākas reizes salīdzināju sms norādīto Nr) bet gan citam cilvēkam, protams, pierādīt neko nevaru, varbūt kļūdaini nosūtīts sms. Pēc 3 nedēļām (nevis nedēļas vai kā tur mājaslapā norādīts) atnāk lapiņa, ka steidzami jāizņem sūtījums un norādīts tas pats sūtījuma numurs. Tā nu pēc vienas paciņas dabūju iet 2x un vēl šādas tādas aizķeršanās bijušas kopš jaunas sistēmas (esmu biežs viesis pastā pēc sūtījumiem, arī citiem klientiem vairākas reizes esmu redzējusi un dzirdejusi, ka līdzīgi notiek)