Drauga attieksme

Reitings 555
Reģ: 22.04.2015
Sveikas!
Ko jūs sakāt par situāciju:
Draugs brauc ar draugiem slēpot. Mani neaicināja līdzi kaut es arī ļoti gribēju braukt. Neko neteiktu ja brauc ar draugiem, bet citi draugi ņem arī savas draudzenes līdzi. Mani draugs neņem līdzi, jo es neprotu labi slēpot ( biju tikai 2 reizes pirms 6 gadiem). Tās draugu draudzenes arī ne visas prot labi slēpot. Kad viņa draugi viņam jautāja vai es braukšu, viņš atbildēja nē viņa nebrauc. Nav jau baigā drāma, bet nepatīkami ka tikai nemācēšanas pēc es nedrīkstu braukt. Nepatīk man tāda attieksme. Viena no draugu draudzenēm vienreiz ieminējās ka brauc līdzi bet būs laikam vislēnākā...mans draugs pēc tam man mājās teica ka tik stulbi ir ka kāds brauc līdzi kas neprot labi slēpot un šo cilvēku būs vienmēr jāgaida.
Ko jūs sakāt par tādu situāciju?
Jums tas būtu vienalga vai jus uzskatāt ka tā ir necienoša attieksme?
Man jau vienalga...Nav pirmā reize un nebūs arī pēdējā. Vienkārši interesē viedokļi.
11.02.2018 23:13 |

Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
es savu puisi nekad neņēmu līdzi uz koncertiem, ja viņš nevarēja no galvas nosaukt vismaz trīs dziesmas, kas patīk. nav ko vilkties līdzi un krist uz nerviem, ja negrib dejot un dziedāt

Te būtu saskanīgs pāris ar autores puisi.
Ari mans draugs daudz kur neņem līdzi,bet pirms tam piedāvā ,vai vēlos,ir vietas kur gribu līdz ,ir kur negribu un tā arī pasaku,kā negribu.
12.02.2018 17:24 |

Reitings 438
Reģ: 04.05.2013
bet kāpēc, lai es viņu ņemtu līdzi, ja viņš to mūziku nekad nav klausījies? lai stāvētu visu koncertu malā un purpinātu?
es nesaskatu problēmu, ja puisis grib kārtīgi izlsēpoties kopā ar draugiem, nedomājot par to, vai viņa draudzene ir salauzusi kāju vai vēl nav. ja tik ļoti gribas slēpot, sarunā kādreiz, lai aizved tevi atsevišķi un iemāca. gribat teikt, ka ja viņu paņemtu līdzi un tad viņa tur kūļātos visiem aiz muguras viena pati, scēna nebūtu lielāka?
12.02.2018 17:38 |

10 gadi
Reitings 1207
Reģ: 29.01.2009
Teikšu tā- Īsts džentelmenis būtu Tev iemācījies jau pa 6 gadiem slēpot kā pro.
Es nekad neesmu bijusi sajūsmā par makšķerēšanu, bet vīrs ņem mani līdzi. Uzliek man tārpu ja vajag izvelk to zivi. Un tā braukājot ar viņu, nu jau esmu gatava izvilkt arī 50 kg zivi. :D
Jā, ir svarīgi nodalīt laiku tāpēc man piemēram, nesaista pokeru vakari. Tur es savam vīram ļauju no sevis atpūsties, lai gan mūsu kompānija ir meitenes, kas spēlē arī pokeru. Es šoreiz izvēlos to nedarīt, lai mums nav garlaicīgi, jo visu laiku arī nevar kopā. :)
12.02.2018 17:51 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
default, es arī ar Tevi negribētu uz koncertu iet(t)
Varētu domāt, ka nekad nedzirdēta mūzika var likt tikai purpināt malā..augstās domās esi par savu draugu.
Man kaut kā bija licies, ka pāris viens otru pabalsta un pamāca, ja tas ir kādā situācijā nepieciešams, nevis atstāj mājās kā novazātu mantiņu, kura maisīsies pa kājām.
12.02.2018 18:03 |

Reitings 438
es tev lieku ar sevi uz koncertu iet? :-D
nu man kaut kā žēl tērēt 80€ par to, lai viņš iepazītos ar jaunu mūziku un man viss koncerts būtu sabojāts, jo būtu jāstāv malā un jāklausās, kaut gan es gribu izdejoties un izdziedāties priekšā.
man kaut kā bija licies, ka pāris nenozīmē, ka viss vienmēr jādara kopā un ir obligāti visām interesēm jāsakrīt 100% ;-)
12.02.2018 18:20 |

Reitings 638
bet ir tacu ari starpiba vai otrs grib tur piedalities vai ne! seit meitene grib braukt lidz slepot un draugs vienarsi ignore un pasaka ne!
defaut, tava gadijuma vai tad draugs grib irt uz to koncertu? neredzu ka tas iespejams, ja otrs grib piedalities, bet pec tam butu mala un purpinatu!!
12.02.2018 18:26 |

Reitings 2461
Just a figure of speech:-)
Vienkārši nespēju saprast tādus cilvēkus, tas arī viss - ar mīļoto cilvēku pavadīts laiks, manā izpratnē, nevar būt sabojāts.
Un nezināju, ka līšana priekšā dejot un dziedāt ir īstena fana pazīme, kuram malā stāvētājs visu samaitā;-)
12.02.2018 18:28 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Lasu un arī nesaprotu... Kāda vaina apmeklēt koncertu kopā? Viens stāv malā un izbauda pa savam, otrs iet priekšā - dzied un dejo cik uziet... Kur problēma? Kā tas var kādam kaut ko sabojāt? Tas pats arī par slēpošanu... Braukt ar draugiem uz kalnu nenozīmē nonstopā tikai un vienīgi slēpot, neko citu nedarot. Tā taču pirmkārt ir kopīga laika pavadīšana, kur slēpošana ir tikai viena no kopīgām padarīšanām, bez kuras daži kompānijas dalībnieki arī var iztikt, ja grib t.i. neslēpot, bet atrast citas nodarbes, kamēr pārējie paslēpo. Ka'pēc uzreiz tik rupji, ka, ja nemāk - tad nevajag vispār pat tuvumā rādīties itkā tas kaut kāds olimpisko sacensību treniņš būtu (uz kuru arī, starp citu, nav aizliegts nākt līdzi un skatīties no malas)...
12.02.2018 18:36 |

Reitings 438
nu bet lai viņi divatā brauc un slēpo. ja ir vesela grupa ar cilvēkeim, kas to māk, kāpēc visiem būtu jācieš dēļ viena, kas nemāk? runa ir par grupas pasākumu. viņam nepatīk, kad citi ņem savas tizlenes līdzi, tāpēc viņš neņem arī savējo līdzi.
man ar draugu bija identisks strīds - prasījās līdzi, jo citas meitenes ņēma savējos līdzi, kaut gan nekad mūžā par koncertiem nebija interesējies, arī tad, kad piedāvāju iet divatā - nē, negribu. viņam vajadzēja tieši uz to, kur gājām bariņš, jo ja citas ņem, tad redz viņam arī pēkšņi vajag.
ar mīļoto cilvēku pavadītais laiks var būt sabojāts, ja pēc kāda laika atklājas, ka šis mīļotais cilvēks ir idiots :-D
12.02.2018 18:42 |

Reitings 438
nu bet kā nesabojā, ja cilvēks aiziet uz koncertu, kurš man patīk, bet viņš koncerta laikā saprot, ka viņam gan ne??? un tad visi mani draugi dejo un man jāstāv viņam blakus, jo, ja atstāšu vienu - apvainosies!
ok, jums patīk stāvēt malā, stāviet. man nepatīk, man koncerts bez dejošanas skaitās sabojāts
12.02.2018 18:45 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Kāpēc kādam būtu jācieš? Ne jau 24/7 tiek slēpots, jāstāv blakus būtu, pats nevarētu paslēpot utt.. man tas būtu big deal, ja man tā paziņotu, ja vēl vienu reizi izrunāt to varbūt kaut kā varētu, bet, ja atkārtotos un viņa nostāja būtu tāda, tad laikam nebūtu pa ceļam.
12.02.2018 18:45 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
ar mīļoto cilvēku pavadītais laiks var būt sabojāts, ja pēc kāda laika atklājas, ka šis mīļotais cilvēks ir idiots

Cerams tavs draugs drīz vien nonāks pie šādas atklāsmes :)
12.02.2018 18:47 |

Reitings 2461
ar mīļoto cilvēku pavadītais laiks var būt sabojāts, ja pēc kāda laika atklājas, ka šis mīļotais cilvēks ir idiots

Un kā tāda pūsle gudra jaunkundze ir tikusi pie idiota?(t) Pati vien izvēlējies.
Vāks vnk, tā attieksme..
12.02.2018 18:48 |

Reitings 12990
Tu visos koncertos dejo? :D Man kaut kā liekas, ka visos koncertos gluži nevar dejot :D
12.02.2018 18:48 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
http://lilit.lv/forums/topic/207717-partneris-lamajas-ja-kaut-ko-gadas-sabojat/ sis pats draugs? T[u atkala kada LC...nejausi nacas naudesanu izlasit jo neielogojos...Kartejo reizi parliecinos ka blokeju tiesam idiotes.Otram pofig uz autori, bet neee...it ka vecu uz pasaules maz butu...un tad vislak sudzas....
12.02.2018 18:52 |

Reitings 438
neuztraucies, ar bijušo idiotu jau izšķīros, bet arī ar jauno ir sarunāts, ka koncerti man ir kaut kas ļoti īpašs un viņš man tur ļaus atpūsties arī vienai, ja pats nevar 100% apsolīt, ka negribēs stāvēt malā.
apple_pie, nu drausmīgi asprātīgu kaut ko pateici. es eju uz tādiem koncertiem, kur var dejot. ej un klausies savu donu, ja tev patīk. kāds sakars?
12.02.2018 18:57 |

Reitings 12990
Labi, nomierinies, ko ārdies. :D :D
Bet nu katrā ziņā slēpošana nenozīmē, ka visu laiku jāstāv blakus, no rīta līdz vakaram tiek slēpots un ja, redz, brauks kāds, kas ne ļoti labi māk, viņam jāstāv blakus.. protams, tas tad, ja meitene nedīc, neraud un neapvainojas. Jo es zinu, ka man, kā cilvēkam, kam ļoti patīk sports un aktivitātes, nepatiktu visu dienu sēdēt blakus kādam, kurš to negrib/ nemāk darīt. Ja ar norunu, ka otru laiž pilnvērtīgi slēpot, tad neredzu problēmu.
12.02.2018 18:59 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
Cilvēks ar kompleksies. Vienkārši varbūt viņam nav nopietni plāni saistībā ar tevi
12.02.2018 19:24 |

10 gadi
Reitings 4611
Jā, interesanta lieta tās vecās tēmas. pirms 2 gadiem autore raksta
Dzīvoju ar draugu nu jau 4 gadus kopā un ne reizi nav bijusi vēlme tiešām pabūt bez viņa. Uzskatu, ka cilvēki ir dažādi. Tā kā arī mēs esam tas pārītis, kurš ir vienmēr kopā, tad arī man liekas, ka tā nav problēma un tas ir normāli.
12.02.2018 19:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits