Draugam tāda šaura domāšana un interesanta izpratne par atpūtu. Es līdzīgi kā Neons attiecībā uz boulingu un biljardu, bet kaut kā mani ņem līdzi. Mani neinteresē tas tā, lai tagad baigi trennētos, un katru piektdienas vakaru uz turieni rautos, bet ar visu to ka neprotu, nepadodas, boulinga bumbu ripinu ar kāju, jo tik ļoti vienalaga vai kādu ķegli nogāzīšu, tik un tā laprāt uz turieni eju un tieku aicināta, jo eju pavadīt laiku ar draugiem. Kompānija ir svarīgāka.
Tā pat arī slēpošanu. Minu, ka braucat pavadīt laiku kopā kā draugu bariņš, tāpēc tas, ka neesi nekāda pro, nav iemesls neņemt tevi līdzi, pie tam nav jau tā, ka šī būtu tava pirmā reize uz slēpēm. Vai dusmoties par to, ka čoms velk līdzi savu draudzeni, kura būs lēna. Jūs braucat pavadīt laiku kā draugi nevis uz sacensībām.
Jā, sacensībās tiešām saprastu, ka izvēlas pēc spējām, un tos kuri vājāki neņem, bet te... Trenēties maratonam kopā nevar, ja viens jau gadiem pa vakariem skrien vairākus km, bet otrs nekad nav skējis.
Līdz ar to, man šāda attieksme nebūtu saprotama. Un mēģināt viņu attaisnot nav vērts. Es negribu iebraukt galējībās, bet tomēr - pēc gadiem, kad būs ģimene, tad nekur neņems bērnus līdzi, jo viņi tak arī ne slēpot prot, ne ko?