Sāp sirds

Reitings 93
Reģ: 19.12.2017
Sveikas, meitenes!
Man ir ļoti, ļoti nepieciešams jūsu padoms.
Satikos ar puisi 4 mēnešus, viņš ir vienkārši lielisks, uzreiz nodomāju - mans īstais. Taču ar laiku arvien mazāk sākām satikties, jo viņš slimo ar veģetatīvo distoniju. Es viņu tik ļoti, ļoti iemīlēju - viņš ienesa tādu prieku, siltumu, pozitīvismu dzīvē, ka pat nevarētu pateikt, kam iet cauri. 2 reizes aicināju viņu satikties (ar lielu laiku intervālu), bet nav sanācis, jo viņš ir diezgan slikti juties, tāpēc ar laiku jau praktiski tikāmies ik pēc mēneša. Tas mani šausmīgi skumdina, jo pietrūkst viņa. Pēdējo reizi, kad aicināju satikties...starp citu, es to daru, jo viņš ir licis noprast, ka vienmēr vēlas...atkal atraidīja, tikai šoreiz jau pavisam depresīvi sakot, ka viņš ļoti vēlētos satikt mani, taču viņa dzīve pašlaik ir nožēlojama, viņš ieteica varbūt meklēt citu puisi. Pēc šī teksta es viņam paskaidroju, ka man viņš ir kļuvis ārkārtīgi mīļš, mani netraucē arī tas, ka nesatiekamies tik bieži, jo es dzīvē nekur nesteidzos...
Vēlāk sapratu, ka varbūt tas nav pareizi, ka viņš man iesaka, lai meklēju citu. Sāka iztrūkt saruna, kļuva tāda knapa, 1 dienu nerakstīja, tad uzrakstīja, nākamajā dienā arī piezvanīja, bet tā kā man domas bija par to, ka varbūt nevajag vairāk būt kopā, jo man sāpēja, ka viņš ieteica meklēt citu, tad es viņam neatbildēju uz zvanu. Vēlāk uzrakstīju, ka mani tas sāpināja, ko viņš pateica, tā kā izbeidzu visu. Viņš, protams, paskaidroja, ka vēlas tikai nodrošināt man lielisku nākotni, bet šaubās, vai to spēs, slimojot ar vd, tāpēc ieteica citu meklēt. Nav pagājusi pat viena diena...es nāku mājās ar pasaulē lielāko cerību, ka tur pie manas mājas viņš mani gaidīs... Lai vai kas būtu arī bijis, es sapņoju būt ar viņu kopā, jo viss bija ideāli, tikai nezinu, vai tāda nākotne ir iespējama. Ko jūs darītu manā vietā? It kā esmu visu izbeigusi, taču es zinu, ka viņš vēlētos mani atpakaļ, tikai nevēlas lūgties, spiest man viņa dzīvē atgriezties - tā arī teica. Vai jūs paliktu ar cilvēku, kurš ir slims, bet vēlētu jums visu to labāko? Vai jūs būtu gatavas tikties reizi mēnesī, dažreiz pat retāk? Vai man ar viņu ir vērts kārtīgi izrunāties? Asaras birst, jo ļoti, ļoti skumstu. :'-(
06.02.2018 21:08 |

Reitings 721
Reģ: 02.09.2016
Labums vismaz, ka dažos komentāros autore joko. Nu var, redzēt, ka nav salūzusi sirds un nekāps tilta augšā un nepieprasīs eklerus (joke).
Galvenais saglabāt pozitīvismu. Atvadīties no šī puiša, vai vnk ignorēt. Un atrast jaunu aizraušanos. 18 gadi ir vecums, kurā atveras daudzi jauni ceļi, kurus vieglāk izbaudīt esot bez attiecībām.
06.02.2018 23:18 |

Reitings 93
macaw, uzreiz varu apgalvot, ka man nav nekāds uzmanības trūkums...patiešām šo izveidoju ļoti steidzīgi, lai dzirdētu jūsu domas, saliktu punktiņuams uz i, tad atkal atslēgtu citu domas jn pabūtu tikai ar savām vēlāk :) Tagaf esmu ļoti pateicīga
06.02.2018 23:19 |

Reitings 93
BlackIce, paldies! Patīkami dzirdēt! Un ļoti uzlabo noskaņojumu. Smieties no sirds un daidz iemācīja man viņš.. :(( :)) (nezinu, pat kādas emocijas likt)
06.02.2018 23:22 |

Reitings 255
Reģ: 27.07.2016
Ir tā, ka man ir pieredze ar VD visās tās izpausmēs. Bija draugs ar VD, pašai arī ir... nu netraucē tas tā, lai nevarētu veidot attiecības. Tas ir problemātiski, bet, ja gribas, tad viss ir iespējams.
06.02.2018 23:52 |

Reitings 93
Afterglow, bet vairs neesat attiecībās?
07.02.2018 00:29 |

Reitings 255
Jā, aizgāju, bet ne dēļ VD. Sarežģīts stāsts tur.
07.02.2018 00:34 |

Reitings 93
Afterglow, mans gadījums Tev liekas bezcerīgs? Domā, ka viņš tikai aizbildinās? Jūs, kad bijāt kopā, cik bieži satikāties?
07.02.2018 00:36 |

Reitings 255
Nu es nepieņemtu to kā attaisnojumu. Mēs pat dzīvojām kopā vienu laiku. Un viņam arī bija brīži, kad pat no mājām nevarēja iziet, bet viņš jebkura gadījumā darīja visu, lai es būtu laimīga un man būtu labi. Neskatoties uz to, ka pašam bija slikti, centās un darīja.
Tādām tikšanās reizēm reizi mēnesi, domāju, nekas nopietns nevar sekot. VD nav mirstamā kaite, mīļotajam cilvēkam var atrast laiku un iespējas. Kaut vai sazinaties regulāri.
07.02.2018 00:53 |

Reitings 93
Afterglow, katru dienu vairākas stundas pļāpājām pa telefonu to mēnesi. Un arī viņš maz runāja par savām problēmām, pat lai cik sliktk būtu, vairāk domāja par mani, teica, lai nepārpūlos mācībās, lai pilnīgi noteikti cenšos nesaslimt, dzeru C vitamīnu u.tml....
07.02.2018 01:06 |

Reitings 93
Afterglow, kad es savas domas saliku pa plauktiņiem, man tomēr vieglāk padevās izdomāt, ko viņam uzrakstīt, lai satiktos pēc tā, ka jau atvadījāmies. Vieglāk izdomāt bija nekā iedomāties par to, ka jebkad spētu tādu cilvēku aizmirst. Bet varbūt uz nakti esmu pārāk emocionāla. Nogaidīšu pāris dienas.
07.02.2018 01:08 |

Reitings 178
Reģ: 31.01.2018
Nepamet viņu, ja to nevēlies! Tici man, viss var izdoties ar šo puisi! Nevajag padoties ,ja tu to nevēlies!
07.02.2018 01:15 |

Reitings 93
Katrinux, pilnīgi liekas, ka mana sirds balss ierunājās...(l):'-(
07.02.2018 01:18 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Absolūti neizklausās pēc VD, drīzāk pēc depresijas - kad grūti sevi piecelt un kaut ko darīt, motivēt u.tml. Bet nu tikpat labi tas var būt vnk kā aizsegs, vai puisis ir vnk slinks vai vēl kaut kas.. Jebkruā gadījumā - savas attiecības ir jākārto privāti, aci pret aci. Forums nepalīdzēs. Gribi izrunāties, tikt skaidrībā ar sevi, savām jūtām un viņa jūtām - ej un runā ar viņu! Ja nepietiek ar vienu sarunu, runā vēl un vēl, un vēl, kamēr nepaliks nekādu šaubu, jautājumu un neskaidrību.
07.02.2018 02:25 |

Reitings 531
Reģ: 09.02.2017
Man tā pat liekas,ka čakarē tevi viņš ;-)
07.02.2018 08:02 |

Reitings 255
Reģ: 03.01.2017
Man dzīvē bija kaut kas līdzīgs, bet nevēlos par to publiski runāt.
Ja vēlies aprunāties, uzklausīt pieredzi, kādu padomu, tad pm :)
07.02.2018 09:45 |

Reitings 71
Reģ: 03.07.2013
Nuuuuuu... Es ļoti labi varētu noticēt arī tam, ka puisis tiešām uzskata, ka tev būtu labāk ar citu un tāpēc visu bremzē, bet kaut kādas jūtas viņam ir, ja jau tā uzturējāt kontaktu, arī no viņa puses u.tml. Tādas sajūtas diemžēl nav fufelis, un ir cilvēki, kuri tā jūtas, kad nonāk kaut kādās tuvākās attiecībās ar citiem.
Bet es pat neteiktu, ka tā slimība tur varētu būt galvenā, vienkārši viņam ir kaut kāda baigā nepārliecinātība par sevi kkādā ziņā un varbūt baidās, ka nespēsi kaut ko pieņemt.
BET tikpat labi viņš tiešām negrib neko nopietnu un tad, lūk, viņam ir attaisnojums. Katrā ziņā varbūt centies viņu vienkārši labāk iepazīt, četri mēneši tiešām nav tik daudz, lai zinātu, kas pa putnu ir cits cilvēks, pietam, ja tik maz ir sanācis tikties.
Enīvei, veiksmes.
07.02.2018 09:54 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Oj...esmu bijusi ļoti līdzīgā situācijā un tieši tavā vecumā biju. Arī man likās ka ir taču mīlestība, nu tik viņam palīdzēšu, būšu glābēja un tādā garā. Dzēra zāles gāja pie ārstiem utt. Tāpat nekas īsti nemainijās. Bet pēc pieredzes varu teikt, ka nav vērts ar tādu slimu cilvēku ko veidot, ar laiku izlīdīs vēl citas psiholoģiskas problēmas, tarakāni. Nu nav jaunai meitenei jācīnās ar tādām problēmām kuras pie tam pat nav viņas problēmas bet nesen satikta puiša, viņš vēl ilgi mocīsies ar to depresiju un būs vēl citas kas viņu gribēs glāb, bet beigu beigās neviena nebūs īsti laimīga ar tādu...un jā tā čīkstēšana cik es slikts un nožēlojams bet tu laba tiešām arī ir nožēlojama un kam tev tādu vīrieti? Ir gana daudz foršu un mentāli veselu vīriešu kuri tev var dot mīlestību, prieku, fantastiskus mirkļus. Tici, tu vēl tādus satiksi un būsi laimīga, bez tādām problēmām.
07.02.2018 10:15 |

Reitings 255
Reģ: 03.01.2017
Arī man likās ka ir taču mīlestība, nu tik viņam palīdzēšu, būšu glābēja un tādā garā. Dzēra zāles gāja pie ārstiem utt. Tāpat nekas īsti nemainijās. Bet pēc pieredzes varu teikt, ka nav vērts ar tādu slimu cilvēku ko veidot, ar laiku izlīdīs vēl citas psiholoģiskas problēmas, tarakāni. Nu nav jaunai meitenei jācīnās ar tādām problēmām kuras pie tam pat nav viņas problēmas bet nesen satikta puiša, viņš vēl ilgi mocīsies ar to depresiju un būs vēl citas kas viņu gribēs glāb, bet beigu beigās neviena nebūs īsti laimīga ar tādu...un jā tā čīkstēšana cik es slikts un nožēlojams bet tu laba tiešām arī ir nožēlojama un kam tev tādu vīrieti? Ir gana daudz foršu un mentāli veselu vīriešu kuri tev var dot mīlestību, prieku, fantastiskus mirkļus. Tici, tu vēl tādus satiksi un būsi laimīga, bez tādām problēmām.

+
07.02.2018 10:17 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Un arī tie vārdi...ej atrodi citu labāku, tikai parāda to ka viņš ne par ko dzīvē nav gatavs cīnīties, cik viņam vājš raksturs, nebūs tev tāda stiprā vīrieša pleca, tu varēsi ar viņu ilgi auklēties un viena pati par visu dzīvē cīnīties.
07.02.2018 10:27 |

Reitings 933
Reģ: 25.09.2017
Nu nav jau tas VD tik traks bubulis. Zinu cilvēkus ar VD, ar depresiju. Bet neviens neuzvedas tik traki. Te jau vairāk izskatās pēc tā, ka vai viņš to izmanto, kā aizsegu, vai arī viņš ir viens no tiem, kurš sevi šausmīgi žēlo un visu pārspīlē. Apmēram, kā tajos jokos, kur vīrietim temperatūra 37,1 un jau jāmeklē zārks :D
Jā, ir tā, ka momentiem uznāk apātija pret visu un šķiet, ka nevar no gultas piecelties.MOMENTIEM! Bet tas nav 24/7 un tas nav mēnesi no vietas. Un galu galā, ja cilvēkam tu esi svarīga, tad tevis dēļ kaut nedaudz pacenstos. Ja tikai to vien prot, kā sevi žēlot un pārspīlēti čīkstēt par to, cik slikti un grūti, tad priekš kam tev ar tādu ņemties, ja no viņa puses nav nekādas atdeves? Attiecības veido divi cilvēki.
07.02.2018 10:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits