Depresija un Bipolāri traucējumi

Reitings 21
Reģ: 02.02.2018
Kā ir ar jūsu pieredzi šajā jautājumā: sev vai draugiem, tuviniekiem?  Pēdējos mēnešos ir vienkārši elle. Rauju laukā sevi no tā purva, cik vien varu, bet brīžam laikam ir vajadzība kaut iluzori, bet par to parunāt.
Vai kādam ir pieredze ar šo diagnozi un kādus knifus vai veidus izmantojat, lai pēc iespējas mazāk ciestu, piemēram, darbs, komunikācija ar ārpasauli, pašam ar sevi, ģimeni utt.? Apzināti neliku pie Veselības tēmas, jo šī ir izteikti psiholoģiska problēma: līdz izmisumam. Mācos sadzīvot, pieņemt, tuvākie nesaprot (kur nu, ja vēl pati nespēj adaptēties šajā visā).
Ilgi vajadzēja saņemties, lai to publiski uzjautātu, bet kaut kā cenšos, stīvējos un rīvējos uz priekšu. Visādi citādi uzskatu, ka esmu samērā sakarīgs un vieds cilvēks: citiem palīdzēts ir daudz. Tāpēc un vēl citu iemeslu pēc lielais vairums Manis negrib padoties nolemtības sajūtai, kas ir regulārs pavadonis.
Paldies!
06.02.2018 17:19 |

Reitings 50
Reģ: 19.01.2018
Wow, paldies tev par skaidrojumu!
Super, ka esi atradusi nodarbes, kas palīdz uzlabot iekšējās izjūtas :-)
09.02.2018 16:40 |

Reitings 21
57days
Vai drīkst lūgt padalīties ar skatu no malas; kāpēc tieši mānijas fāzes Tevi biedē visvairāk?
15.02.2018 16:02 |

Reitings 21
Ziemina
Mīļi un laipni lūgtum! Tas ir mazākais, ko varu darīt, jo mans uzskats ir tāds, ka mēs viens par otru - sabiedrība kā tāda, - izvairāmies kko uzzināt vairāk, bet pieprasām par daudz, lai saprastu tieši mūs pašus. Tas noteikti nav uzbrauciens, bet mans personīgais novērojums. Ne uz kādu konkrēti.
15.02.2018 16:04 |

Reitings 3521
Reģ: 25.06.2017
57days, tas bija par to, ko viņa rakstīja saistībā ar viena faktora atklāšanos, ne būtību visā tās kopumā, kas vada dzīvi.
Liepzieds, saprotu, ka atvieglojums (lai gan šādu vārdu neizvēlētos), jo sāc izprast sevi, bet nu man kaut kā vienalga, kas es skaitos (ekstraverta, intraverta, pa vidam vai neviens no šiem). No tā jau neizriet problēmas, tās izriet no tā, ka mānijas un citu traucējumu rezultātā rīkojies ne visai adekvāti un pārdomāti, ja tev būtu pretējs tips, tad tas neko nemainītu kopējā ainā, tāpat būtu tie'paši pārspīlējumi utt, kas tev nāk no tām citām lietām. Es reāli neredzu joprojām, kur tieši šajā pozīcijas skaidrojumā slēptos tā sāls, jo tas jau ir kopums, ne tāda drīzāk bērnišķīga testa izpildīšana, kāds tips vairāk esi un tad caur to skats uz dzīvi un sazin kādi lielie secinājumi. Tas arī ir maināms un attīstāms, bet tā nav slimība, par ko baigi uzzināt. Bijis/nebijis šis aspekts un mode to likt priekšā un otrā pusē visam, kam vien var. Un atkarībā no situācijas tas mainās, kā pati rakstīji, gadās, kad izlien ārā un super runātīga, aktīva, tad atkal gadās, ka ielien sevī un viss pie vienas vietas, tas ir pilnīgi normāli un neredzu tur nekādu atklājumu vai kaut ko tādu, par ko tev vajadzētu pārdzīvot, visiem tā - tāpēc es uzsvēru, ka tas nerodas no intravertuma vai ekstravertuma apzināšanās, tas ir no bipolāriem traucējumiem, mānijas lēkmēm un tādām lietām, ceru, ka beidzot sanāca izskaidrot domu, ka ne jau apšaubu bipolāro traucējumu esamību un to izpausmes. Drīzāk uztrauktos par to alkoholu, tas gan var aizvest lielās problēmās, ne tikai modernos trendos ar virsrakstiem. Varbūt var pamēģināt hipnozi vai kādu citu terapiju, ja nav bijusi? Iespējams palīdz un kaut kā vairāk varēsi pievērsties aktīvām lietām, kaut vai sportam. Vai arī meditācijai, kas nu iepatiktos.
15.02.2018 16:38 |

Reitings 8
Reģ: 25.08.2017
Mānijas fāzes laikā es apprecējos ar nedēļu pazīstamu cilvēku
Tu Lasvegasā biji? Citur tas neiet cauri.
15.02.2018 16:43 |

Reitings 21
Baki
Nē, saule, nē. Nedēļa iepazīšanās, divas randiņnedēļas un bildinājums. Pirms kāzām jutu, ka negribu, nevajag utt. - Bet viss taču saorganoizēts, kā es atteikšu, kā pateikšu, ka esmu maldījusies vai citi? Līdz ar to jā - no iepazīšanās momenta pagāja mēnesis un viena nedēļa, kad bija kāzas.
macaw
Jā, tagad es sapratu Tavu domu un viedokli. Paldies! :)
15.02.2018 16:58 |

Reitings 7
Reģ: 04.03.2018
Lasiet par vitamiiniem, dieetaam un organisma attiiiriishanaam.
Te aarste/psihiatre Krievijaa kas aarstee ar vitaminiem/mineraaliem vd un depresiju:
https://www.youtube.com/watch?v=X1ESETNmPlE
Daudzus ir izvilkusi no smagiem staavokljiem,tur links uz maajas lapu. Izraksta labu vitamiinu devu.
Palasiet par ketogēno un paleo dieetaam, pie depresias un vd dieeta ljooooti svariiga!
Attiraties no seeneem, viss saakas kunjgjii un taada kaa candida ir visiem:
https://www.yeastinfection.org/anxiety-depression-candida-connection/
04.03.2018 22:15 |

Reitings 1180
Reģ: 21.02.2018
Antidepresanti un citas zāles, ko šim nolūkam izraksta, piemēram, garastāvokļa stabilizatori ir ilgstošas iedarbības zāles, tas nozīmē to, ka palīdzēt viņi sāk pēc 2-3 nedēļas regulāras lietošanas kā pateicis ārsts. Vienīgās zāles, kas palīdz momentā, ir trankvilizatori, kuri tikai uz to brīdi ātri nomierina, un zāles miegam, kuri uz to brīdi aizmidzina. Tāpēc ko tu brīnies, ka tev nepaliek labāk. Tas tāpat kā lietot orālo kontracepciju tikai tad, kad ir sekss, bet visas citas dienas izlaist.
05.03.2018 01:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)