57days, tas bija par to, ko viņa rakstīja saistībā ar viena faktora atklāšanos, ne būtību visā tās kopumā, kas vada dzīvi.
Liepzieds, saprotu, ka atvieglojums (lai gan šādu vārdu neizvēlētos), jo sāc izprast sevi, bet nu man kaut kā vienalga, kas es skaitos (ekstraverta, intraverta, pa vidam vai neviens no šiem). No tā jau neizriet problēmas, tās izriet no tā, ka mānijas un citu traucējumu rezultātā rīkojies ne visai adekvāti un pārdomāti, ja tev būtu pretējs tips, tad tas neko nemainītu kopējā ainā, tāpat būtu tie'paši pārspīlējumi utt, kas tev nāk no tām citām lietām. Es reāli neredzu joprojām, kur tieši šajā pozīcijas skaidrojumā slēptos tā sāls, jo tas jau ir kopums, ne tāda drīzāk bērnišķīga testa izpildīšana, kāds tips vairāk esi un tad caur to skats uz dzīvi un sazin kādi lielie secinājumi. Tas arī ir maināms un attīstāms, bet tā nav slimība, par ko baigi uzzināt. Bijis/nebijis šis aspekts un mode to likt priekšā un otrā pusē visam, kam vien var. Un atkarībā no situācijas tas mainās, kā pati rakstīji, gadās, kad izlien ārā un super runātīga, aktīva, tad atkal gadās, ka ielien sevī un viss pie vienas vietas, tas ir pilnīgi normāli un neredzu tur nekādu atklājumu vai kaut ko tādu, par ko tev vajadzētu pārdzīvot, visiem tā - tāpēc es uzsvēru, ka tas nerodas no intravertuma vai ekstravertuma apzināšanās, tas ir no bipolāriem traucējumiem, mānijas lēkmēm un tādām lietām, ceru, ka beidzot sanāca izskaidrot domu, ka ne jau apšaubu bipolāro traucējumu esamību un to izpausmes. Drīzāk uztrauktos par to alkoholu, tas gan var aizvest lielās problēmās, ne tikai modernos trendos ar virsrakstiem. Varbūt var pamēģināt hipnozi vai kādu citu terapiju, ja nav bijusi? Iespējams palīdz un kaut kā vairāk varēsi pievērsties aktīvām lietām, kaut vai sportam. Vai arī meditācijai, kas nu iepatiktos.