ko pie velna darīt pēc nokrāpšanas

 
Reitings 110
Reģ: 01.01.2016
es pat nezinu kā lai sāk... gribētu dzirdēt meiteņu viedokļus, kuras ir piedevušas puišiem, kuras viņas piekrāpuši. kā jums tas izdevās, kā sadzīvojāt ar to?
uzzināju, ka puisisi mani piekrāpis (skūpstījies) ar meiteni, kas viņam patika pirms iepazinās ar mani. man tā meitene nekad nav patikusi, viņs to zināja, jutu ka viņaaa kkas nav īsti tīrs. meitene katru dienu jāsatiek gan man, gan viņam. puisi ļoti mīlu un neticu, ka spēšu palaist vaļā viņu, viņš man arī, bet nezinu kā viņš sadzīvos ar to. bet es aizvainojumu turu ilgi, bezmaz vai visu mūžu, un iedomājos ka katru dienu jāiet garām viņa, nav ne jausmas ko darīt. neprasu lai pasakat ko darti, tikai gribu jusu piededzi dzirdet
05.02.2018 19:42 |
 
Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Rīdziniece tev varbūt tā ir "sīrupa " problēma,bet nu es noteikti nebūtu laimīga,ja mans draugs ar citu būtu skupstijies, man arī tā būtu krāpšana.
06.02.2018 10:46 |
 
Reitings 762
Reģ: 13.12.2017
Krāpējs nevar būt kopā ar NEkrāpēju-tā ir tāda dzīves pozīcija.
Ja Tu pati zini, ka nespētu otru krāpt, tad, diezgan loģiski, ka tu arī sagaidi no savas otrās pusītes to pašu. Tādēļ, var uzdot sev jautājumu-vai es esmu tāda pati un vai varētu pati nokrāpt un, tu sapratīsi vai pa īstam varēsi piedot un sadzīvot ar to.
No savas pieredzes redzot-tiešām ir tādas attiecības, kur puisis un meitene viens otru ir nokrāpuši vairākas reizes un viņi vēl aizvien ir kopā(tas cik viņas ir veselīgas ir jau cits stāsts), bet ja ir viens krāpējs, tad attiecības izjuks ļoti ātri.
Vari pat pati pajautāt savam puisim-Kā tu uz to skatītos, ja Es Tevi nokrāptu?Vai viņš ar to būtu mierā? Piemēram, manis iepriekšējās pieminētās attiecībās, ir arī pat tādi iemesli, lai kārtējo reizi nokrāptu, ja otrs nav pievērsis uzmanību, nav atbraucis, pazvanījis utt.
Un ja viņš saka, ka nē tas viņam neliktos normāli-"Tad, KAS TU ESI, lai otru krāptu???"Ja Tu negribētu, lai Tev nodara to pašu.
Jo par šo mēs neaizdomājamies, cik tas īstenība ir debīli, kad Tas, kas nokrāpj vēl sēž ar Tevi pie viena galda un gaida lielo piedošanu.
Protams, ne man spriest kādas, tas īsti skaitās labas, veselīgas attiecības, ja abi esiet saskaņoti un abiem viss ir pārrunāts, tad Jums tas skaitīsies normāli.
06.02.2018 10:58 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits