Labrīt! (l) Šorīt priecīga, vakardien bija jauka un tiešām vērtīga deju ballīte ar bonusiņu - romantisku noslēgumu. Šodien nedarīšu neko, tikai un vienīgi laiska atpūta.
Labriitinj no riitinj! :-D Es esmu darbaa . Mums te plosaas taa saucamais '' Austraalieshu viiruss'' , es ari laikam buushu kaadu drazu nokjeerusi, seezhu un mokos. (s)
Trennins un brokastis done. Tagad pieversisos majaslapas izveidei. Labprat uzklausitu kadus forshus tips, jo ideja jau man galva ir, bet man nav ne jausmas, ka lai to visu izdara (neesmu IT cilveks). Vakara vismaz kaut kas patikamaks - restorans ar drauga kolegi un vina draudzeni.
Fiore - Man arii shii teema interesee, saistiibaa ar maajaslapas izveidi. Es biju domaajusi vienkaarshi maaciities no YouTube, tur muusdienaas visu var atrast. :-D
Pats vienkarsakais veids kur un ka uztaisit majas lapu ir mozello. Es pati veidoju un administreju Wordpress platformas. IT un marketings ir mana ikdiena lidz kaulam.
Atvainojiet, trenins :D Lattte, man noteikti youtube ari naks paliga, bet sodrid vel esmu apmulsusi platformas izvele, tapec censos izveleties sev piemerotako. Gan jau tikai rit pieversisos pasai lapai..
Fiore, es ieteiktu wordpress, pati ikdienā ar to strādāju. Vēlāk, ja vēlēsies pielāgotu dizainu vai paneli, būs vienkāršāk izveidot. Mozello man nepatika, tas ir risinājums īstrmiņam.
Čau, lilišas :-D Noteikti ne mozello. Kādu laiku tur nebiju un izrādījās, ka visa mana lapa tika izdzēsta, jo 30 dienu laikā nebiju reģistrējusies. Lieki teikt, ka laiku biju tur ieguldījusi (t) Šorīt bija grūtāk pamosties. Līdz 15 mācības. Tikko mājās pārnācu un gribas kādu stundiņu pasnaust, bet nez vai neieilgs ilgāk :-D
Blanša, forši. Pamanīju, ka beztēmā bieži ieraksties pēc ballītēm, tāpēc jautāju. . Kāda jau ir gājusi uz Kriminālās ekselences fonds? Padalieties ar iespaidiem.
Čau! Šodien brīvdiena daudzām no Cosmo, ka tik maz komentāri? :-D Es tikko atbraucu mājās no mācībām. Šonedēļ brīvdienas galīgi nebūs, rīt jāstrādā visa diena. Draugs nav sajūsmā par manu darba grafiku :-D
Snoopy jo cer, ka jūsmos kāda un cels džekam pašnovērtējumu. Gan jau tādi, kas netiek pie meitenēm, šo aktivitāti biežāk piekopj, radot sev sajūtu, ka kaut kāds intīms kontakts ir noticis, nekas, ka tikai no viņa puses.