Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pirkt mašīnu

Reitings 78
Reģ: 27.07.2017
Nav nesen pirkta mašīna?kas tur jādara?kā jāpērk?
Man sen bija es viņu pardevu nepārakstot,sanāk jāaizčāpo līdz tam csdd japaprasa par veco vai nav kādi parādi,un jāuzzin cik jaunajai būs gada nodoklis?tālāk atrodu pērkamo mašīnu apskatu,pabraucu mož servisā kādā iebraukt paskatīties vai ritošā ok un co2 ok,tad jabrauc uz csdd paarakstīt uz sevis?un kad pārraksta tad tik naudu jamaksā?
02.02.2018 16:09 |

Reitings 38
Reģ: 12.01.2018
atkarībā, kur pērk, nezinu, kā ir no rokas. placī atradu mašīnu, apskatījos, aizbraucu uz banku, samaksāju, aizbraucu atpakaļ, uztaisīja man kaut kādu atļauju, jau ar jauno auto aizbraucu uz CSDD, notika salīdzināšana WIN numuram, pēc tam pārraksta, ja nepieciešams, samaksā arī ceļa nodokli. Gatavs. Viss notiek diezgan raiti, tikai rindas.
02.02.2018 16:18 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Kā cilvēki izdomā pārdot mašīnu nepārrkstot? Kāds tam pamatojums?tjipa ietaupīt?
.
Kad pērc panjem līdzi kādu cilvēku, kas labi saprot visu par mashiinām. Ja vien nepērc jaunu no salona. Cilvēks, kas labi saprot parasti jau test drive laikā pamanīs, ja ir būtiskas problēmas motoram, kārbai vai vēl kkam, ko es piem, diez vai pamanītu. Tad ja viss apmierina un varētu pirkt, vēlams ar pārdevēju sarunāt, ka aizdzīsi uz servisu, protams servisā iepriekš jāsarunā, lai nav jātērē savs un pārdevēja laiks.
02.02.2018 16:19 |

Reitings 78
Reģ: 27.07.2017
Paceļu,pastāstat kko par pirkšanas momentu vai vairs neatceraties?:)
02.02.2018 22:05 |

Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Piereģistrējies E-CSDD, apskaties pēc auto numura pēdējās apskates datus (vai ir bojājumi un kādi), apksaties, cik liels ir nodoklis. Tālāk, sarunā ar auto īpašnieku pārbaudi servisā. Un ja auto tehniskais stāvoklis apmierina, kopā ar veco īpašnieku brauciet uz CSDD un pārrakstiet auto.
02.02.2018 22:18 |

Reitings 2196
Reģ: 19.10.2012
Vari braukt uz cik servisiem gribi, skatīties kā gribi un ko gribi, tāpat lietotu mašīnu ideālā stāvoklī nekad nenopirksi, tādas neviens nepārdod :D Bet nu jā, labāk jau kādu gudru pasaukt līdzi, kurš paskatīsies, vai nespīd dažu tūkstošu remonti :D Bet katrā ziņā svarīgāk, lai ir kāds, kurš vēlāk saremontēs, ja kko vajadzēs. Bet jā, viss vienkārši, es decembrī pirku mašīnu, vnk aizbraucām, paskatījāmies, pēc tam uz csdd, pārrakstījām visu, tur viņi paši visu izdarīja, manā gadījumā nodokļi utt bija samaksāti, un tad uz banku, un tad katrs uz savu pusi :D
03.02.2018 09:46 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits