my shower routine

Reitings 437
Reģ: 17.02.2015
YouTube pilns ar video, cik forši ir pēc iespējas ilgāk lutināt sevi dušā. No malas skatoties šķiet, ka vakara patīkamākā sastāvdaļa... Jums arī tā ir? Es gribēju, lai man tā būtu, sapirku foršus skrubjus, želejas, krēmus, utt, bet man joprojām besī... Es saprotu, ka ķermenis ir pateicīgs, bet man besī likt kremus, kondicionierus, iemasēt un izskalot, mati slapji, pūst eļļas, fēnot, tad ir karsts gaiss... Nezinu... Kādreiz patika :-/. Tas viss paņem kādu stundu... Un tā katru vakaru... Kā jūs padarat mazgāšanos patīkamāku?;-)
02.02.2018 15:05 |

10 gadi
Reitings 1396
Reģ: 18.03.2012
Man tādas lielās vannošanās ir 2 x nedēļā, tad parasti sejai lietoju sejas mazgāšnas līdzekli( ar ūdeni neliekas pietiekami attīrīta), sejas skrubi, masku.Matiem šampuns+balzams(citreiz pat nelieku balzāmu), ķermenim dušas želeju un skrubis, ķermeņa apmatojumam skūšanās želeju, lai noskūtu,intīmās ziepes tam paredzētajam mērķim, pēdām srubis un pumeks.Beigās smaržīgs ķermeņa krēms.Ikdienā tikai seju mazgāju un dušas želeju ķermenim un intīmā higiēna.
05.02.2018 17:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)