Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Panna

 
Reitings 3308
Reģ: 20.03.2013
Neatrodu vairs gandrīz nevienu diskusiju par pannām, tāpēc veidoju jaunu. Kuras ir labas pannas? Kā izvēlēties? Kam pievērst uzmanību? Kur pirkt?
02.02.2018 10:11 |
 
Reitings 1611
Reģ: 26.01.2016
Sveika;-)
Mums ir Ballarini, pirkām Arkolat pirms 2 gadiem. Lietojam, panna kā jauna! Nemēdzu liet daudz eļļas, tik mazu kripatiņu, tāpèc brīžam panna pārdzīvojusi arī cepšanu pa sauso
Mana draudzene tad strādāja Arkolat un teica, ka tā ir labākā, par pieņemami cenu, tad arī ņēmām.
02.02.2018 10:25 |
 
10 gadi
Reitings 1853
Reģ: 04.05.2009
Man ir Biol panna
https://biol.com.ua/en/
Dziļā, ar noņemamu rokturi, var likt cepeškrāsnī
(l)(l)
02.02.2018 10:48 |
 
Reitings 3308
Reģ: 20.03.2013
Paceļu
02.02.2018 18:52 |
 
Reitings 3084
Reģ: 29.01.2009
€rika, es tur ātrumā cenu neredzu. Pirki Lv vai Ukrainā?
Man vienmēr ir gribējies nopirkt čuguna pannu, bet nez kāpēc manā kas troļļu un pannu arsenālā tādas vēl nav :-)
11.02.2018 08:20 |
 
10 gadi
Reitings 747
Reģ: 29.01.2009
Ar fiskars nav problēmu
11.02.2018 09:51 |
 
Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Es arī pamēģināju čuguna pannu, bet tas galīgi nav priekš manis. Tādu ņemšanos tikai, lai uzturētu kārtībā pannu, neesmu gatava darīt. Man pat šķebīga šķiet ideja par to, ka panna jāietauko pēc ēdiena gatavošanas un, ka gatavošanas laikā tauki iesūcas pannā un veido dabisku aizsargslāni. Man ir šobrīd parasta Tefal panna, kurā mierīgi varu gatavot arī bez taukvielām.
11.02.2018 11:07 |
 
10 gadi
Reitings 1853
Reģ: 04.05.2009
Nezinu, man arī nav vēlēšanās ņemties ar pannu, saskaņā ar instrukciju sākumā ietaukoju un viss. Vienīgais mīnuss pasmaga, bet nu nav katru dienu nekur jānes tāpēc ir ok;-);-)
11.02.2018 12:18 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Es arī pamēģināju čuguna pannu, bet tas galīgi nav priekš manis. Tādu ņemšanos tikai, lai uzturētu kārtībā pannu, neesmu gatava darīt. Man pat šķebīga šķiet ideja par to, ka panna jāietauko pēc ēdiena gatavošanas un, ka gatavošanas laikā tauki iesūcas pannā un veido dabisku aizsargslāni.

+
Mana čuguna panna jau sen tu tū :-D
Man ir vairāksas dažādu formu lielimu un dziļumu. Galvenokārt pirktas Rimi akcijās.
Pannas bez pārklājumiem izmantoju ilgstošai gatavošanai, bet ar ātrai - uzcept kādu olu vai uz neielas uzpguns kaut ko uzsildīt.
Brendi Zwilling ( pārklājums ), WMf ( ar un bez pārklājuma ), James Oliver by Tefal ( bez pārklājuma ), Green pan ( pārklājums ) :) kat kā tā. Visas labas pannas.
11.02.2018 12:38 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits