Labrīt! :-) Sveiciens jaunajā mēnesī! Šorīt darbā gribās gulēt, naktī īpaši labi nevarēju pagulēt. Nezinu, vai dēļ tā mēness aptumsuma vai vienkārši sakritības pēc. Tagad dzeru tēju un ēdu cepumus. Vakarā randiņš ar mammu, dosimies uz Dailes teātra izrādi "Liec Dievam pasmieties". Veiksmīgi! (l)
Es jums varu ieteikt baigi labo galda speeli. Vajag vismaz 3 speeleetaajus. Saucaas ''CATAN''. Visiem ar kuriem esmu speeleejusi nereaali patiik. Pilniigi atkariiga izveidojusies. :-D Vieniigais vinja ir diezgan padaarga un no saakuma vajag nopirkt standarta speeli 4 speeleetaajiem un tad klaat var piepirkt expansion kur var speeleet 5-6 cilveeki. Bet nu ir taa veerts! Daudz reiz interesantaaka par Monopulu, taada laba strateegjijas speele kur vajag daudz piedomaat lai vinneetu & jaadomaa vairaakus soljus uz priekshu. Viirieshiem it iipashi patiik. :-D
Čauu! Man šodien smiekliņš. Paņēmu jaunu Wella šampūnu, kurš paredzēts for coarse hair.. man svešvārds, iemetu transleiterā un tagad domāju - mani mati ir rupji, raupji, zemas kvalitātes vai nepieklājīgi :D