http://www.bildites.lv/a/dqhbd57b#4sbsubuq vakarinas slinkiem. kartupeļi vārās savā nodabā, vistu kājas cepenē savā nodabā es dzeru kafiju, ātro marinādi vistu kājām reāli vituvē pavadīju 15 min.
Marinadei slinkajai majoneze,kiploki un hmeli-suneli garsviela. Visu samaisa un kai sava nodaba dazas stundas ledusskapi marinejas. Aiznema kur lidz 5 min kopa...plus kartupelus nomizot,salatus sagriezt ta i iznak kopa 15 min. Velak paliks dazi trauki ko izmazgat..nu kopa vel 5 min? Visi nokopju gatavosanas procesa. Liels liwls pkus laba cepene. Kad bija veca vispar tur neko atri un labi nevareja gatqvor un uz pannas visu cepot liela kepa un baigi laiku aiznema.
Man šodien vakariņās dažādi tvaicēti sakņaugi (selerijas sakne, kālis, rācenis, dzeltenais burkāns) pārkaisīti ar rīvētu cieto sieru un klāt biezpiens ar dillītēm, skābēti kāposti, svaigs tomāts un kolrābis.
Palasīju pāris pēdējās lappuses un tagad tā gribās gan frikadeļu zupu, gan pīli, gan garneles, gan visu ko citu. Visvairāk paskaužu ņam ņam gailenes pēc savas tukšās sēņu sezonas.. :'-( Man šovakar cepenē ribiņas čili-sojas-medus marinādē. Klāt droši vien vārīti kartupeļi.