Ghost, es esmu divreiz bildināta, es pati bēgu prom
Pie tam gala beigās visu noteiks ķīmija, gan vīriešiem, gan sievietēm. Esmu atraidījusi arī tos kas atbilst pēc prasību listes, jo nav īstās ķīmijas
AllSaints @ 28.01.2023 17:16
Domā, ka gribu ko citu?
Renaate301 @ 28.01.2023 17:53Es īsti nesaprotu kāpēc AllSaints prasības tik ļoti pievērš uzmanību. Tāds ir viņas tips un neredzu tajā neko sliktu, chill:) vai arī kādam škrobe, ka ir tādas sievietes ko nevar dabūt vai kas?
Arjan @ 28.01.2023 17:59
Neviens jau neteica, ka tas ir slikti, turklāt, pēc viņas pašas teiktā, viņa arī atbilst tādai, kas šādu tipu var dabūt. Bet. Izrādās, ka ne jau šāda vīrieša tipa trūkumā ir vaina, viņai bijuši tādi pat vairāki pieejami, taču pašai vienmēr zudusi interese, tātad patiesībā tas nemaz nav viņas tips. Viņa tikai prātā ir iztēlojusies, ka tādam vajadzētu būt viņas tipam, bet patiesībā zemapziņa / sirds / sauc to kā gribi, prasa pavisam ko citu.
Aldis15 @ 28.01.2023 21:04Toksiski badboyi ar tendenci uz vardarbību, gan pret citiem gan pret paša GF, lai cik ironiski neizklausītos, tieši tādās attiecībās sievietes noturās visilgāk.
Es to neizdomāju, kaut kur izlasiju.
Mušpapīrs @ 28.01.2023 21:07
Kāpēc? Jo tie vīrieši veiksmīgi manipulē. Pēc sliktā perioda atkal ir mannas kalni un ķīseļa upes un sieviete visu laiku atrados apburtajā lokā, jo tic, ka tas viss ir pārejoši un partneris taču cenšas. Sāk vainot sevi, ka nespēj būt ideāla (otrā puse tāāaaaa nožēlo un tāāāāaa cenšas), lai gan vaina nav viņā
Mušpapīrs @ 28.01.2023 21:07
Kāpēc? Jo tie vīrieši veiksmīgi manipulē. Pēc sliktā perioda atkal ir mannas kalni un ķīseļa upes un sieviete visu laiku atrados apburtajā lokā, jo tic, ka tas viss ir pārejoši un partneris taču cenšas. Sāk vainot sevi, ka nespēj būt ideāla (otrā puse tāāaaaa nožēlo un tāāāāaa cenšas), lai gan vaina nav viņā
greece @ 28.01.2023 21:27
Man gan šķiet, ka tur parasti ir ''tāds tādu atrod'' gadījums, un pārsvarā sievietes vai nu (1) nekad nav tikušās ar badboyiem vai arī (2) regulāri tiekas ar badboyiem un #vīriešiircūkas
greece @ 28.01.2023 21:27
Man gan šķiet, ka tur parasti ir ''tāds tādu atrod'' gadījums, un pārsvarā sievietes vai nu (1) nekad nav tikušās ar badboyiem vai arī (2) regulāri tiekas ar badboyiem un #vīriešiircūkas
Mušpapīrs @ 28.01.2023 21:36
Esmu lasījusi pētījumus par šo, var teikt, "fenomenu". Tās sievietes viņos saskata vīrišķīgas iezīmes. Saprotu, no malas izklausās briesmīgi aplami, taču viņas redz "bara vadoņus", kas operatīvi spēj pieņemt lēmumus (vienalga, cik loģiskus) un nebaidās pielietot fizisku spēku, kas diemžēl pagriežas viņu pašu virzienā. Kaut kādu iemeslu dēļ daļai sieviešu ir kropļota izpratne par vīrišķību, līdz ar to "uzraujas" uz šādiem vīriešiem. Viņiem visiem ir milzīga pašpārliecinātība (un tik pat liels vadiņu iztrūkums dažās vai visās smadzeņu daļās). Ar to pārliecību arī uzvelk uz āķa.
Protams, daži no malas izskatās gandrīz svēti, bet iekša izpuvusi tāpat kā tiem, kam uz sejas pierakstīts, ka ir vardarbīgi
+ vēl Stokholmas sindroms lielā daļā gadījumu
AllSaints @ 28.01.2023 21:56
Man gan šķiet, ka viss nāk no ģimenes - jo ģimene ir tie cilvēki apkārt bērnam, kas veido viņa personību un sniedz pārliecību par sevi - spriežu pēc sevis. Ja bērns ir mīlēts, viņa sasniegumus, prasmes utt. neviens nav apšaubījis, bet tieši otrādāk - viņš ir saņēmis uzmanību, savu spēju novērtējumu, ka viņš ir labs tieši tāds, kāds ir, tad arī pieaugušā vecumā viss būs kārtībā.
Attiecības ar vīriešiem manipulatoriem draud sievietēm bez pašpārliecinātības, kuru domas par sevi spēj ietekmēt apkārtējo cilvēku viedoklis, kā arī tās, kas ir maz saņēmušas vīriešu uzmanību vai vispār uzmanības apliecinājumus.
Aldis15 @ 28.01.2023 22:29
Pilnīgi visām sievietēm zemapziņā/instinktos patīk badboys, neatkarīgi no rases, sociālā stāvokļa, vecuma, u.c
.Eksperte. @ 28.01.2023 22:44Es brīžiem nesaprotu, kapēc sievietes ir jāpataisa sarežģītākas nekā viņas ir. ?
Esi sakarīgs džeks, kas nav dīvānā pirdējs, un tu jau būsi virs vairākuma.
Man bija loti sarezgitas attiecibas ar tevu. Gruti vinu par tadu pat nosaukt. Drizak priekshnieks,kuram nekad nedrikst teikt ne. Velejas caur mani piepildit savus jaunibas neizdevusos sapnus. Nekad neesmu sanemusi labus vardus par sasniegumiem,kuru bija daudz un dazadas jomas. Tikai un vienigi liela kritika par vismazako neveiksmi. Manu vecako masu sita,jo bija “nogajusi no celja”. Spardija pat ar kajam. Paldies mammai,kura sanemas un iesniedza skirsanos,kad man bija 13 gadi. Ta man bija laimiga diena,ko draugi un klasesbiedri nesaprata. No malas izskatijamies ljoti laba gjimene. Man bija tikai 1 pieredze ar toksisku virieti, kura sakas ar sexu un lielu kjimiju bez saistibam. Tad sakas iemileshanas periods abiem un es noticeju,ka tur kaut kas var izveidoties.Kopigas nedelas nogales viss bija ok,bet 1.celjojuma strids par neko. Celjojums tika izbojats,bet ta ka tas ilga 2 nedeljas,tad salabam. Atkal nedeljas nogales kopa,kur viss ok un nakamais celjojums,un scenarijs atkartojas… Es vinju pametu neatskatoties,kaut bija gruti,jo biju jau iemilejusies. Man tadas attiecibas nav pienemamas. Tikai velak sapratu,kas vins ir izlasot dazadus rakstus par manipulatoriem. 100% vinsh.AllSaints @ 28.01.2023 21:56
Man gan šķiet, ka viss nāk no ģimenes - jo ģimene ir tie cilvēki apkārt bērnam, kas veido viņa personību un sniedz pārliecību par sevi - spriežu pēc sevis. Ja bērns ir mīlēts, viņa sasniegumus, prasmes utt. neviens nav apšaubījis, bet tieši otrādāk - viņš ir saņēmis uzmanību, savu spēju novērtējumu, ka viņš ir labs tieši tāds, kāds ir, tad arī pieaugušā vecumā viss būs kārtībā.
Attiecības ar vīriešiem manipulatoriem draud sievietēm bez pašpārliecinātības, kuru domas par sevi spēj ietekmēt apkārtējo cilvēku viedoklis, kā arī tās, kas ir maz saņēmušas vīriešu uzmanību vai vispār uzmanības apliecinājumus.