GhostGG, par Tinderi un vairuma pieredzi ar to es varu piekrist, bet neredzu segumu teikt, ka naktsklubi būtu īpaši slikta vieta iepazīties. Nevar teikt, ka ja ej uz tādu tad esi nenopietns. Pārsvarā no mana pazinu loka ir tādi kas tādus apmeklē, bet reti. Nu un nav tā, ka viņi tāpēc nav nopietni, ar plašākām interesēm un labiem darbiem, piemēram. - zīmi var attiecināt uz tiem kas tur katru nogali pavada.
Ja nopietnu attiecību meklēšanai neder ne Tinderis ne naktsklubi, tad atliek Rimi un iepazīšanās mēģinājumi uz ielas
Man šķiet, ka latviešiem izskats vispār nav īpaši izdevies. Attiecas uz abiem dzimumiem.
Es arī ceru uz brīnumu, ka kādai simpātiskai 18-39 vajadzēs mani. Pagaidām tikai kroksenēm vajag, bet tās es tikai izmantoju.
Renaate301 @ 28.01.2023 15:31Ha, te nu ir jāpiekrīt GhostGG un vīriešu izcelšanos LV. Tas tiešām ir viegli, kāpēc gan kurš katrs to nedara? Vīrietis kurš sevi sakops un labi apģērbsies jau izcelsies pozitīvi uz vairuma fona. Ja klāt ir vēl citi minētie bonusi tad Topa augšā. Sievietei Latvijā topa augšā tik ātri nenokļūt. Jābūt ļoti izskatīgai, jo tādu te ir daudz. Ļoti labām sociālajam prasmēm, ar galvu uz pleciem un harizmātiskai. Ko vēl vajag? Ņemot vera, ka ne visi vīrieši novērtēs labu izglītību un labu darbu, tas tikai daļai cels reitingu vīriešu acīs.
Fakts!Arjan @ 28.01.2023 15:48
Protams, protams, vīrietim viss viegli, visas vēlmes gluži vai no gaisa krīt, bet sievietei nabadzītei viss tik grūti nāk… nu nav tam standarta vīrietim bez dabas dotajiem labajiem gēniem un bez laba finansiālā seguma nemaz tik viegli izstisties, uzlabot loģiski var daudz ko, bet tas prasīs ilgu laiku turklāt ir jāiegulda milzu darbs. Tieši sievietei pilnībā pietiek tikai sevi vizuāli savest kārtībā un neuzvesties kā aitai un principā viss, tas ir tikai laika jautājums, līdz kāds vīrietis viņu savāks, ja tikai pati sieviete to ļaus. Nav viņai vajadzīgs ne labs finansiālais backgrounds, ne izglītība, ne sasniegumi utt., atšķirībā no vīriešiem, viņām uz to nav jāiespringst.
Aldis15 @ 28.01.2023 16:01Fakts!
Es no sievietēm neprasu neko, galvenais lai ir smuka un nav galīgākā aita vai ar putniem.
No manis prasīts tiek pilns komplekts, pirmie jautājumi vienmēr ir - kur strādā (lasi cik pelni*), kur dzīvo un visu kas ar to saistīts, izglītība, auto ir vai nav, nākotnes plāni, utml.
Tas tiešām ir viegli, kāpēc gan kurš katrs to nedara? Vīrietis kurš sevi sakops un labi apģērbsies jau izcelsies pozitīvi uz vairuma fona. Ja klāt ir vēl citi minētie bonusi tad Topa augšā.
Sievietei Latvijā topa augšā tik ātri nenokļūt. Jābūt ļoti izskatīgai, jo tādu te ir daudz. Ļoti labām sociālajam prasmēm, ar galvu uz pleciem un harizmātiskai. Ko vēl vajag?
Ņemot vera, ka ne visi vīrieši novērtēs labu izglītību un labu darbu, tas tikai daļai cels reitingu vīriešu acīs.
GhostGG @ 28.01.2023 16:07
Es neteiktu, ka viegli, piemēram, dabūtu smuku, vīrišķīgu augumu, tas ir vismaz 2-4 zālē ieguldot smagu darbu. Turklāt, uz smuku augumu jebkuras drēbes automātiski izskatīsies labāk, pat t-krekliņs pa 7 euro. Vienkārši ir tā, ka vairums cilvēki ir slinki, vai pie pirmajā grūtībām padodās, gadiem ir "progremēts" tas, ka "gan jau atradīsi, kura tevi mīlēs tādu kāds esi" bet kā mēs redzam, tas realitātē nestrādā un nekad nav strādājis, un to ļoti labi parāda sieviešu atieksme pie kādiem vīriešiem viņas gravitē.
Tas atkarīgs, ko tu ar to domā "nokļūt topā". Pilnīgi pietiek ar koptu izskatu arī auguma ziņā (nav jābut modelei) jauku, pretinākošu attieksmi, labām manierēm un kura spētu dot to sievišķīgo maigumu un energiju. Patiesībā, es dažreiz aizdomājos un nedaudz apskaužu sievietes, ka lai viņas atrastu to ko meklē, viņām nemaz tik daudz nevajag. Bļin, ja sievietēm būtu tik maz prasību attiecībā pret vīriešiem, kā ir vīriešiem pret sievietēm. Ja es būtu sieviete, ar savām zināšanām, es tik viegli atrastu top veci :D
Nav jau tā, ka nenvērtē, protams, viņiem ir prieks par to, ka tev ir prieks, ka tev tas viss ir. Vienkārši, vairumam tas nav prioritāžu augšgalā.
AllSaints @ 28.01.2023 16:15
Atrodi man, bildes nosūtīšu Tev ?
Arjan @ 28.01.2023 16:22
Pamanīju, ka tu te daudzās diskusijās par otrās puses atrašanu izsakies, intereses pēc, kādas tad ir Tev nozīmīgās prasības pret čali, ko izskatītu par kandidātu?
Oho meklē 5% Top G :)AllSaints @ 28.01.2023 16:31
Ir garš, vismaz 185-190cm, pelna vairāk par mani, vēlams, lai nav bijis precējies un nav bērnu (ja ir bērns un vīrietis super, varbūt pievēršu uz to acis, jo man bērni patīk), ir mērķtiecīgs un ar ambīcijām attiecībā uz dzīvi, vēlas precēties, bērnus un veidot ģimeni. Ir aktīvs un labprāt sporto. Vēlams, lai ir izveidojis karjeru - savs uzņēmums vai ir uzņēmuma vadītājs, ir vadošs amats - man tas ir svarīgi, jo vērtēju vīrieti pēc viņa profesionālajiem sasniegumiem (uzņēmējiem ir citādāka domāšana, kas mani piesaista, jo darbojos citā jomā). Apveltīts ar labu humora izjūtu un vēlams skaistiem zobiem.
Ja kāds teiks vai pati atbilstu tam, ko vēlos - jā, atbilstu - gan izskats, gan izglītība, gan materiālais stāvoklis utt.
Vienkārši ir tā, ka vairums cilvēki ir slinki, vai pie pirmajā grūtībām padodās, gadiem ir "progremēts" tas, ka "gan jau atradīsi, kura tevi mīlēs tādu kāds esi"
Savukārt sievietes gan Latvijā ir ļoti skaistas