Es būtu pat priecīga, ja mans orgāns spētu kādam izglābt dzīvību. Kristīgām un filozofiskam muļķībām neticu. Ja manis vairs nav, man ir pilnīgi vienalga mani apglabā ar aknu vai bez!
kāpēc tu negribētu ziedot savus orgānus?
Agrāk mēģināju pierunāt mammu, lai pēc manas nāves, dod savu atļauju būt man orgānu donoram. Mamma nepiekrita. Uatradysi ari ko mammai pajautat. Pat tadas doma sbut tev nedrikst, vismaz skali un vecaki klatbutnee. Es tavas mammas vieta paraditu tev TADUS DONORUS... lab joks...bet nu ari ideja ko mammai jautat:-O:-O:-D
Piemēram, ja no tevis paņem acis vai ko citu tad pēc nāves dzīvē tu nevari redzēt, jo esi acis ziedojis. Nākamajā pasaulē tu dzīvo bez tā, ko esi ziedojis.
Es tavas mammas vieta paraditu tev TADUS DONORUS... lab joks...bet nu ari ideja ko mammai jautat
Mums ar mammu super attiecības, runāt varam par visu. Pat par nesaprotamākajām un dīvainākajām tēmām.mums ir tiesi tapat. Un tomer..:-D:-D;-)
. Piemēram, ja no tevis paņem acis vai ko citu tad pēc nāves dzīvē tu nevari redzēt, jo esi acis ziedojis. Nākamajā pasaulē tu dzīvo bez tā, ko esi ziedojis.a ja tev autoavārijā norauj un saškaida galvu? Tad nākamajā pasaulē dzīvosi bez galvas? Forši!
iemēram, ja no tevis paņem acis vai ko citu tad pēc nāves dzīvē tu nevari redzēt, jo esi acis ziedojis. Nākamajā pasaulē tu dzīvo bez tā, ko esi ziedojis.
Es būtu pat priecīga, ja mans orgāns spētu kādam izglābt dzīvību. Kristīgām un filozofiskam muļķībām neticu. Ja manis vairs nav, man ir pilnīgi vienalga mani apglabā ar aknu vai bez!
Neesmu ticīga. Drīzāk šokējos par ticībām, kas liedz citiem glābt dzīvības.