Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kruīzs - Vidusjūra

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Sveikas, Dāmas!
Kāda no jums ir braukusi kruīzā pa Vidusjūru? Gribētos zināt kādas atsauksmes, iespaidus. :)
19.01.2018 18:17 |

Reitings 3084
Reģ: 29.01.2009
Vienkārši paceļu tēmu un savas piecas kapeikas piemetīšu!
Pāris dienas atpakaļ redzēju piedāvājumu, tagad nesezonā pa 600 €/nedēļa. Ar visiem transferiem, viesnīcām, sākot no Balearu salām, Sardīnija, Roma, Fr piekraste un uz sākumpunktu. All inclusive. Bet, manuprāt, ziemas mēnešos arī Vidusjūra diez ko miermīlīga nav :-| Uz kuģa vakara izklaides, akvaparks, restorāni. Man gan pirmā doma bija, "tas tak tikai pensionāriem" :-D bet kaut kad gribētu izmēģināt, tāpēc arī mazliet papētīju piedāvājumu :-D
bet Karību jūras kruīzam piekristu!
Tad nu labprāt dzirdētu īstu pieredzi!
19.01.2018 18:40 |

Reitings 1512
Reģ: 25.09.2015
Mēs ar vīru braucām pirms vairākiem gadiem vēlā rudenī (novembris laikam). Man ļoti patika!! Tāda kā peldoša viesnīca, izvadā pa dažādām valstīm, vietām. Var gūt labu priekšstatu, kur gribētos atgriezties uz ilgāku laiku. Mums bija sākums Venēcijā, kuğojām gar Itāliju, Grieķiju. Ēdiens ok, patika, ka 24 h bija pieejama bufete ar ēdamo, ja, piemēram, kāda no apstāšanās reizēm bija pavēlu un uz nakti gribējās ēst. Pamatā ēdienreizes notika norādītā restorānā pie noteikta galdiņa. Cilvēki pie galda pielikti klāt, ar tiem jāēd visu nedēļu. Tur var nepaveikties.
19.01.2018 18:59 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Paldies par viedokli virdzinija :)
Mēs tagad pētam variantus septembrim... Mums jau nav tik ļoti svarīgs tas kuģis kā iespēja nedēļas laikā apskatīt dažādas vietas. :) Bet, protams, ja maksājam naudu, tad gribas, lai ir arī daudz maz normāli. :D
20.01.2018 13:10 |

Reitings 1512
Moonlady, bet uz kuģa ir jāpavada daudz laika, tāpēc ir no svara, kas tur ir. Mums tik ļoti paveicās ar laiku toreiz, ka pat varējām peldēties kuģa augšējā klāja baseinā. Piestātnes ir katru dienu, bet max 8 h, ja pareizi atceros. Dažās vietās tikai 4 h (vietās, kur tiešām ilgāk nebūtu, ko darīt). Man tieši tās necilās vietas patika vairāk. Atēnas mums laikam bija lielākā pilsēta, kur piestājām, un man patika vismazāk. Neesmu gan lielpilsētu fans. Horvātija mums bija arī, ļoti patika. Santorini bija, pārējās vietas gan vairs neatceros nosaukt, bijām pirms padaudz gadiem.
20.01.2018 13:38 |

Reitings 1512
Bet ja brauksi ar ne-pagrīdes kompāniju, tad kuģi būs labi, lai kurš tas būtu. Mēs izvēlējāmies tādu, kas derēja pēc datumiem un uz kura sākumpunktu bija salīdzinoši viegli un nedārgi aizlidot.
20.01.2018 13:41 |

10 gadi
Reitings 2357
Reģ: 05.08.2010
es ari loti gribu, atsauksmes ludzu
20.01.2018 19:47 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits