Sveikas. Šobrīd meklēkot darbiņu esmu apstājusies pie šiem variantiem: Lido Domina kā viesmīlis un Jysk Alfa vai Sirnu iela.Ko jūs ieteiktu,kur būt labāk? Vai ir iespēja darbu savienot ar mācībām? Kādas atsauksmes,vadības attieksme? :)
Viesmīlis Lido ir trauku novācējs, tā? Paziņa tieši Dominā strādāja. Tur darbinieki bieži "slimoja" un paziņam bija jāapkalpo visa zāle vienam, arī pīķa stundās. Bet vispār, tur bija hronisks darbinieku trūkums.
Narvesen noteikti neiesaku, kaut gan tas arī ir atkarīgs no franšīzes ņēmēja.. Statoil (nu jau Circle K) algas gan ir labas, bet tur ir jārēķinās arī ar darbu naktsmaiņās.
Jā, esmu dzirdējusi, ka DUS varot tiešām lielas naudas nopelnīt! (Attiecīgi tad arī stundas jāstrādā). Vēl draudzene varēja labi savienot darbu LuLu picērijā. Alga esot bijusi tīri ok + pabaroja ar picām pa brīvu :-D
Starp šiem diviem ieteiktu arī izvēlēties jysk. Lido, manuprāt, tu tikai nomocītos daudz vairāk. Varbūt apsver iespēju strādāt kādā apģērbu/apavu veikalā?
Es pat nezinu, kas labāk, laikam jau Jysk tomēr... Abās vietās darbs smags. Jyskā uz rokas par pilnu slodzi ap 500.00 eiro, baigās virsrundas vairs nedod, jo negrib maksāt dubultā, bet ir iespēja tikt uz inventarizācijām, tad gan sanāk piepelnīties.