Ja godīgi, bija sajūta, ka vairāk tas "ir vajadzīgs" sabiedrībai. Nu tādā ziņā, ka, ak, vai, tik ilgi kopā, bērns ir, bet neesat precēti? (nu kaut vai tepat forumā tamlīdzīgi teksti lasīti, ka apmēram attiecības ir uz izjukšanas robežas vai tuvu tam tikai laulības neesamības dēļ un vispār "draugs/draudzene" taču tik slikti skanot, teju vai kā pazemojums :D). Mums pašiem tas nemainīja gandrīz neko. Ok, man ir skaistāks uzvārds. Meitai patīk atcerēties vecāku kāzas. Kā arī mēs gribējām, lai kaut kad tomēr būtu precējušies , lai attiecībās visi punkti uz i būtu kaut kad salikti, bet kāzas nav mainījušas attiecību ziņā neko. Jutos pārliecināta par attiecībām un to noturīgumu jau pirms tam, zināju otra cilvēka attieksmi pret mani un manu vietu viņa dzīvē jau pirms tam, ne jau laulības apliecība ir tas spēks, kas mūs satur kopā. Jā, tagad esmu laimīga, ka saņēmāmies apprecēties, man ir vīrs un vairs par kāzām nav jādomā (man nekad nav bijis sapnis par balto kleitu un precēšanos), tā teikt viss ir nokārtots, bet nebiju ieciklējusies uz to svarīgumu. Bērna piedzimšana, piemēram, mūsu attiecības rūdīja un stiprināja daudz daudz daudz vairāk, neskatoties uz to, ka tolaik nebijām precēti.