No oktobra mēģinu tikt darbā, bet man tas sanāk ne pārāk veiksmīgi, teiksim atklāti. Jau ir apnicis gaidīt. Sākumā man pazīstamais piedāvāja darbu vienā no kazino vietnēm Latvijā. Bet viņa priekšnieks sazinājās ar mani tikai pēc mēneša. Veselo mēnesi es gaidīju, kad ar mani sazināsies. Beigās sanāca tā, ka es tur nostrādāju pārbaudes laiku un man teica, ka es nederu. Pēc tam man tas paziņa piedāvāja jau citu darbu. Bet sanāca neliels pārpratums un uz to vietu jau ir divi pretendenti. Ja viņi netiks, tad strādāšu tur es. Bet es negribu vairs gaidīt. Gribu strādāt un pelnīt naudiņu, lai varētu staigāt uz randiņiem ar Tinder meitenēm un pirkt sev aifonus.
Nu un es janvāra sākumā aizsūtīju CV uz citu kompāniju (arī online gambling). Bet jau ir pagājusi nedēļa kopš es to izdarīju un viņi joprojām man neatbildēja. Pazīstama, kura tur strādā, mani mierināja, teicot ka dažreiz viņi atbild pēc divām nedēļām. Bet cits paziņa man teica tā: „es negribu tevi sarūgtināt, Burkān, bet ja viņi nav atbildējuši tev uzreiz, tad visticamāk tu viņiem neesi tik vajadzīgs”. Un tā ka es neesmu pārliecināts vai viņi man vispār atbildēs tuvākajā laikā, man ir nepieciešams atrast kaut kādu laicīgu darbu, kuru es varēšu bez problēmām pamest, kad man beidzot atbildēs uz manu CV.
Jo jau apnicis sēdēt bez graša kabatā. :( Bet man ir interesanti kas tas varētu būt par darbu? Man vajag darbu burtiski uz 2-3 nedēļām. Bet daudzi vadītāji darbā pārrunās sāka, ka meklē cilvēkus uz ilgo laiku, kuri strādās gadiem. Es tā nevaru, jo gaidu atbildi no cita darba devēja un aiziešu tiklīdz viņš man atbildēs. Bet melot, ka esmu nopietni noskaņots puisis, arī negribu. Un ja teikšu, ka vienkārši meklēju darbu uz divām-trim nedēļām – mani taču nepaņems nekur uz tik īso laiku?
Ja varētu kaut kur izvilkties nedēļas divas-trīs un man vēl par to samaksātu 100-150 eiro vispār būtu burvīgi. Vai ir tādi darbi Rīgā? :-/