Izmēģināt jaunas lietas

Reitings 7
Reģ: 29.12.2017
Sveikas!
Esmu nedaudz ieslīgusi jauniešu-pusmūža krīzē. ~25 gadi, liekas, ka brīžiemtuvojies strupceļam, zini un tajā pašā laikā nezini, ko gribi. Gribi no visa pa bišķiņam, negribi neko, jautā sev, vai tiešām tas ir tas, ko Tu gribi darīt turpmāk. Liekas, ka laiks paskrien tik ātri, bet no otras puses esi vēl tik jauns. Un tā tālāk un tā joprojām. Bet ne par to gluži ir stāsts. :-D
Savas dzīves laikā esmu no ļoti daudz lietām izvairījusies vai atteikusies dēļ bailēm, slikta pašnovērtējuma. Izvairījusies no sporta aktivitātēm, komandas pasākumiem un tamlīdzīgi. Bet ar laiku esmu iemācījusies vairāk mīlēt sevi un pārvarēt bailes dažās no situācijām. Un šobrīd esmu "izslāpusi" pēc jaunām emocijām un pieredzes.
Man top saraksts galvā jau kādu laiku ar lietām, ko vēlos pamēģināt un izdarīt. Man nav šobrīd otras pusītes vai kāda cilvēka, kuru varētu "pavilkt" uz šo.
Vēlos:
-pamēģināt slēpot vai snovot. Nemāku, nekad neesmu mēģinājusi.
-iemācīties peldēt. Jā, es nemāku, ir bijis bail no ūdens.
-izmēģināt kādu "asāku" nodarbi - kvadracikls,piemēram.
Varbūt šeit ir kāda, kurai arī ir līdzīgi, un vēlētos uzsākt/pamēģināt kādu jaunu aktivitāti un patizloties kopā? :) Paņem instruktoru, pamācīties, kas tā tāda slēpošana, piemēram. :-D
07.01.2018 00:31 |

Reitings 1081
Reģ: 15.06.2016
Kāpēc uz Lido tad neaizej? Es tur visu pats iemācījos :)
07.01.2018 15:33 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Es plānoju pameklēt, vai nav kaut kas tuvāk un ar mazāk cilvēkiem - Lido ir forši, bet cilvēki čum un mudž.
07.01.2018 15:40 |

Reitings 1081
Reģ: 15.06.2016
Labāk būs ja uzreiz pieradīsi pie trafika :D
07.01.2018 16:03 |

10 gadi
Reitings 2083
Reģ: 01.08.2012
Pārgājienu ir daudz, un nav nemaz jāgaida Kolka-Dubulti, pirms tam daudz un dikti var un vajag! satrenēties ap 20-30 km pārgājienos, kas tagad notiek uz katra stūra. :) Ja nestaigātājs grib pieveikt Koka-Dubulti, iespējams ir, bet risks dažādām traumām.
Lūk, links, kur apkopoti organizētie. To starpā ir daudzi ir bezmaksas.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1xcm-YBXRJiQ-gp6KCdYRUZx5cEk2xP3LCNNmK3SMBK4/edit#gid=0
90%, ka iegūsiet jaunas paziņas, izvēdināsiet galvu, gūsiet gandarījumu par paveikto. Personīgi iesaku Soli pa Solim grupu, varat sekot līdzi fb, tūliņ sāksies Gaujas pārgājienu seriāls.
Es jau te vakar rakstīju, ja gribas karstasinīgas aktivitātes, ir forša vieta, kur mācīties dejot bachatu, piemēram. :)
Ja interesē sīkāk, varat pajautāt privāti.
Mana dzīves kvalitātes procents un laimes hormonu skaits ir ļoti audzis, kad sāku iet pārgājienos, dejās un piepildīt citus sapņus.
07.01.2018 16:05 |

10 gadi
Reitings 2083
Reģ: 01.08.2012
Riteņbraucējas var piektdienās pievienoties Nightride Riga.
Kam vēlas mierīgākas aktivitātes - spēļu vakari dažādos bāros/kafejnīcās.
07.01.2018 16:06 |

Reitings 388
Reģ: 19.12.2017
Es šodien biju Lido, es labāk nākamreiz izvēlētos citu vietu. Daudz cilvēku, ledus, lai arī tikko tīrīts, bija ātri jau atkal nobraukts, slidas sievietēm deva daiļslidošanas (es agrāk slidoju tikai ar hokeja) un bija neasas. Rezultātā jutos kā pārākais invalīds gan es, gan draugs, kas ir hokejists. :D
08.01.2018 00:33 |

Reitings 388
Reģ: 19.12.2017
Blanša, bačatā ir pietiekami vīriešu? Sievietēm nav jāstāv malā? Vai jānāk ar savu pāri? Tur dejo tikai bačatu vai arī citus virzienus? Cik dzirdēju no viena cilvēka, kas dejo salsu, tad vīrieši iet pa apli un pārsvarā nedejo ar savējo, vai ne?
08.01.2018 00:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits