Paldies, meitenes, par komentāriem!
Par to hormonu man teica sen atpakaļ un tādā aspektā, ka tas hormons atbildot par bērna ieņemšanu un, ka man būs grūti tieši ieņemt bērnu, bet nu nezinu, var jau būt, ka tam ir arī kāda nelabvēlīga ietekme, kad bērns jau ieņemts. Es vispār par to neesmu interesējusies, jūs jau drošivien zināt labāk, kas jau ir bijušas grūtnieces.
Tagad domāju, braukt uz Gulbi, vai steidzami meklēt kādu ginekoloģi, kas var pieņemt. Lieta tāda, ka esmu gājusi tikai par maksu, un visu laiku mainījusi ārstes, jo neviena līdz galam nav patikusi. Pēdējās bija Matule un Ezeriņa Arsā, bet nu līdz galam nepatika. Turklāt, es nesaprotu, man iet par maksu, vai jāmeklē kas valsts apmaksāts? Es saprotu, ka būs jāstājas uzskaitē, ja? Vai to var darīt arī pie maksas ārstiem? Un saprotu, ka grūtniecēm jau ļoti bieži būs vizītes un visādas analīzes, domāju, cik man tas kopā izmaksās. It kā labāk ietu par maksu, jo vairāk uzticos, bet nu nezinu, par vienu vizīti + visādas analīzes un uztriepes pie Matules bija 100eur, un ja tā jāiet daudz, tad nezinu. Kādi ieteikumi? Kāda konkrēta forša ārste varbūt ir zināma?