Sveiki! :) Kādu laiciņu tam atpakaļ, kad man vēl bija nedaudz naudiņas es vienā no Stockmann trakajam dienam nopirku sev uz nākotni Hugo Boss žaketi (vienkārši melno žaketi). Bet bikšu ar atlaidi tur gan nebija. Pagāja kāds laiciņš un tagad ir radusies šāda situācija: nākamnedēļ domāju aiziet uz vienu pasākumu un uzvilkt to žaketi. Bet man vajag bikses. Cik es atceros, Hugo Boss bikses maksā 180 eiro. Man tagad kontā ir 150 eiro un ir izvēle:
- es varu aizņemties kādam 30 eiro un nopirkt Hugo Boss bikses
un
- es varu nopirkt kaut ko lētāku (Zara, H&M, Monton)
Bet es baidos, ka cilvēki var pamanīt, ka bikses nav tik dārgas, ka pati žakete.
Vai jūs vārāt tīri vizuāli (baigi netaustot audumu) atšķirt jaunu bikšu pāri no kaut kāda lēta veikala (teiksim, Monton) no kaut kā augstāka (teiksim, Hugo Boss vai Ted Baker)?
Es pats nopirktu kaut ko lēto, jo ikdienā nesāju džinsu bikses. Tās bikses, kuras es domāju paņemt, man būs vajadzīgas maksimums vienu-divas reizes mēnesī uz pasākumiem, jo uz randiņiem taču neiešu melnajā uzvalkā? :D Bet es negribu izskatīties lēti. Tajā pašā laikā neesmu pārliecināts, ka cilvēki apkārt var atšķirt Ted Baker bikses no H&M. Vai arī var? :-/
Bikses ir jānopērk jau šonedēļ, tā kā būšu pateicīgs par atbildēm.
Laimīgo visiem Jauno gadu!