Man ar sejas kopšanas līdzekļiem gadījās rūgta pieredze.
Nav īpaši bijusi vajadzība katru dienu lietot, iztiku būtībā ar kosmētikas noņēmēju un pavisam vieglu sejas krēmu reizi nedēļā.
Tad nu pienākot ziemai likās, ka ir vajadzība sākt pastiprinātāk kopt un izlēmu par labu franču kosmētikai, likās, ka jābūt labai. Kā nopirku tā katru dienu ķēros klāt. Lietoju micerālo ūdeni no rīta un sejas pieniņu vakarā, kas aŗī darbojās kā kosmētikas noņēmējs. Krēms atkal tika izmantots vienu reizi nedēļā. Pēc kādām 3 nedēļām sāku pamanīt, ka man sejas āda kļuvusi pavisam jūtīga, jo īpaši pēc dušas izmetoties sarkaniem pleķiem. Nevarēju saprast, kas pie vainas, kad tīrot tieši ar micerālo ūdeni viņa palika vel sarkanāka un jūtīgāka. Vārdu sakot tieši ar micerālo sabeidzu savu sejas ādu.
Šobrīd esmu apmeklējusi speciālistu un lietoju Dermalogica kopšanas līzekļus, lai savestu atkal kārtībā.
Nē, vairs nekādu eksperimentu, kas der vienam, neder otram. Un konkrēti uz micerālajiem ūdeņiem tagad skatos ar šķību aci.
Ja nu kādai interesē ko tieši biju lietojusi -Couvent de Minimes Rose "L'Occitane"