ko citi padomās

Reitings 85
Reģ: 01.12.2017
Sveikas, meitenes! vai jums nekad nav kompleksi,ko citi padomās- par izskatu, uzvedību, utt. Īpaši bail, ja noliks kāda svarīga cilvēka priekšā. Ja jā, kā tam tiekat pāri? :)
24.12.2017 15:30 |

Reitings 408
Reģ: 21.12.2017
Man ir šādas rakstura/būtības iezīmes. Bet jāatzīst, ka šāda veida sajūtas man ir jau no mazotnes, lai gan tiku audzināta vienkārši, "uzvelc bikses nomazgā muti un ejam", es tā arī nekad neesmu jutusies "ērti". Jau kad biju vēl bērns, man bija svarīgi, kas un kā izskatās, kā es esmu ģērbusies, vai ir atbilstoši situācijai un vai es jūtos labi. Par bailēm no izgāšanās vai nolikšanas, es to nesauktu, bet drīzāk tā ir nepatika nebūt sev pašai. Definēt, ka šo manu stāvokli ietekmē citu domas, vai vēlos izpatikt citiem, baidos ko padomās kāds, vai baidos ka nepatikšu, nevar. I Protams, varēt es varu, arī pieaugusi, uzvilkt trennuškas un izpūrusi aiziet uz veikalu, bet man tas nepatīk, tā neesmu es. Man patīk sagatavoties (galvenokārt mentāli, bet arī fiziski) jebkādai nodarbei, kaut tam pašam veikala apmeklējumam. Sagatavot/apgūt zināšanas, prasmes darbā, uzzināt kā konkrētā vietā jāuzvedās, sagatavoties vizuāli dienai, ir kā respekts pret sevi un apkārtējiem, vienalga man zināmiem, vai tikai rēgiem uz ielas.
25.12.2017 03:44 |

Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Ir bijuši gadījumi ar draudzenēm, kad saģērbjamies pilnīgi neadekvāti / smieklīgi un šādi ejam pa Rīgas centru, veikaliem..

Kas nu skaitās neadekvāti un smieklīgi? Man piemēram (piedodiet ja aizvainošu kādu) ,liekas drausmīgi uggi zabaki + treninbikses vai harem bikses. Tad legingi + svārki. :-/
25.12.2017 13:22 |

Reitings 3388
Reģ: 27.11.2012
Kad vienreiz redzēju, kā pie manis darbā ienāca apmeklētāja rozā sporta biksēs, uz augstiem papēžiem un koši, koši sarkanu izsmērētu lūpukrāsu, savu paskatu nesot ar augstu paceltu galvu... man pazuda ļoti daudz kompleksu par to, kā izskatos es.
25.12.2017 13:28 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Ir bijuši gadījumi ar draudzenēm, kad saģērbjamies pilnīgi neadekvāti / smieklīgi un šādi ejam pa Rīgas centru, veikaliem..

ahaha, high five!:-D un jo vairāk dūju pagadās pa ceļam, jo labāk!:-D
25.12.2017 15:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits