Sveikas saja pelekaja diena nedelas vidu!
Soreiz runa neiet par mani, bet gan man tuvu draudzeni un par cik es esmu loti lidziga situacija saku par to daudz aizdomaties un isti nevaru saprast vairs ka ir "pareizi" un "normali".
Draudzene parvacas dzivot uz Spaniju ar ilggadeju draugu, jo vinam tur paveras lieliskas karjeras iespejas un abi nolema kadel gan nepameginat padzivot kaut kur citur. Pienemot so lemumu abi ari saderinajas un plano kazas pec kada laika, bet tas nav plana tuvako 2 gadu laika dazadu iemeslu del.
Manai draudzenei paveicas jo vina atrada darbu, kas maksa vairak ka ieprieksejais Latvija, bet nav vinas joma, bet nu tagad pec 1 gada vini nonakusi situacija kur virietis ir loti laimigs, pelna 5reiz vairak ka draudzene un aug pa karjeras kapnem.
Draudzenei sak grauzt, ka vina strada smagi bet nav spejiga isti neko sasniegt, isti neko atlauties ko otrs var. Abi ir nolemusi ka kopiga budzeta nav un nebus(vairak vina ideja), bet virietis apmaksa dzivesvietu. Galu gala viritis atlaujas loti daudz sev kamer draudzenei ir daudz mazak. Virietis veido lielus iekrajumus kamer vina knapi iekrajusi vienas algas apmera. Virietis ar jaunu masinu, draudzene autobusu un tamlidzigi. Es nezinu ko vinai ieteikt, jo vina sak palikt arvien neapmierinataka ar to. Virietis gan vinai loti labs - labsirdigs, nav skops labprat uzaicina uz restoranu un izturas loti labi. Bet isti nejutoties ka vinam kas vairak esot jadara.
Es esmu diezgan lidziga situacija bet sobrid Latvija tadel nemaku objektivi spriest. Varbut kada var dot kadu labu komentaru no malas.