Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Sasildit kermeni un aknas..

 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Kas ir Ziemassvetki bez karstajiem dzerieniem! Svetki strauji tuvojas.. tapec busu prieciga, ja padalisieties ar savaam iecienitajaam karstviina (vai kada cita svetku dzeriena) receptem. Kadu viinu, garsvielas izmantojat?
Jau ieprieks paldies,
Kormitis
20.12.2017 18:16 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Negarso karstvins, iznemums ir pikniks meza ziema ar slepem, sasliku...
Riga smelnais balzams+ upenu sula uzsilda mikrene ta ertak + tad klat citrons...ideali..Vai teja auglu klat balzams+ citrins vai apelsina skele
20.12.2017 18:23 |
 
10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
Man nav nekādu recepšu, vienmēr pērku gatavu karstvīnu un pielieku apelsīna šķēli. Pagaidām vislabāk garšo Abavas darinājums.
20.12.2017 18:44 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Ābolu sula ar viskiju
Tēja ar Jāgermeisteru
Karstvīns uz baltvīna bāzes
20.12.2017 18:51 |
 
Reitings 2264
Reģ: 21.01.2013
Man ļoti patika mājas vīns (upeņu/ābolu) kopā ar garšvielām, kuras iemērc kā tējas maisiņu (kā sauc, nepateikšu). Mēģināju karsēt arī citus mājas vīnus, bet rezultāts man negaršoja.
20.12.2017 22:38 |
 
Reitings 2532
Reģ: 29.01.2009
karsta abolu sula + upenu rigas melnais balzams
20.12.2017 22:42 |
 
Reitings 1055
Reģ: 04.07.2012
Es vienu gadu baigi garšīgos taisīju.. Spāņu Jerez (xeres) vīnogu vīns.. Stiprāks vīns un tāds drusku biezāks liekas. Klāt parastais karstvīna garšvielu maisijums un patika kaltētie aboli klāt. Cukurs pēc gaumes un nedaudz ūdens. Bija ļoti garšīgs un nesalīdzināt ar jau gatvajiem noperkamajiem karstvīna dzērieniem :-)
20.12.2017 23:00 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Super! Paldies par receptēm! Man garšo balzama kokteiļi, bet šobrīd tas ir nepieejams :(
20.12.2017 23:02 |
 
10 gadi
Reitings 2911
Reģ: 27.08.2009
Karsēts jau gatavais sarkanvīns + upeņu sula vai Guttas upeņu karstais dzēriens
Upeņu balzams + upeņu sula vai Guttas upeņu karstais dzēriens
Ja ir kanēlis vai krustnagliņas, tad biš' biš' pieberu arī tos, ja nav, tad nekas.
Citrons pēc tam glāzē.
20.12.2017 23:11 |
 
Reitings 1319
Reģ: 10.10.2010
Man arī karstvīni neīpaši garšo, tāpēc pievienojos iepriekš minētajiem komentāriem par balzamu.
Karstais upeņu dzēriens + upeņu melnais balzams. (l)(l)(l)
Uzrakstīju un pašai sagribējās.
20.12.2017 23:44 |
 
Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
Karstais sidrs! Obligāti sausais vai kā minimums pussausais ābolu sidrs, ja negrib stipru var pieliet kādu šļuku dabīgās ābolu sulas, silda ar kanēli un ābolu šķēlītēm.
Ņammmīte :)
21.12.2017 11:45 |
 
Reitings 92
Reģ: 01.11.2016
Kad biju LV mans favorits bija Abavas, tagad majas ir zviedru Blossa(ko starpcitu var nopirkt stockmann), bet man drusku par saldu.
Manejais iemacija man rozines likt kruzite pirms karstvina liesanas, pec tam baigi garsigi apest :-)
21.12.2017 17:35 |
 
Reitings 2051
Reģ: 29.01.2009
Karstvīnam parasti ņemu stiprākus un augļainākus vīnus, kādu merlot vai bordo, lai karsējot nepazūd viss aromāts un smuki papildinās kombinācijā ar garšvielām. Bet es galīgi neesmu vīnus snobs, man garšo arī karstvīns no pakas :D Citus karstos alkoholiskos dzērienus gan neatzīstu.
21.12.2017 17:44 |
 
Reitings 92
Reģ: 01.11.2016
katra, Tu man atgadinaji par majas taisitu karstvinu - es man skiet nemu toreiz Shiraz un piejaucu Santa Maria gatavo karstvina mix and pieliku nedaudz konjaku un sanaca - wow!
21.12.2017 17:52 |
 
Reitings 1126
Reģ: 09.04.2016
Pērku gatavu karstvīnu un dzeru aukstu, jo karsts man negaršo. :D
21.12.2017 18:12 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits