Ir viena meitene. Vecums tāds, kā man, var būt pat nedaudz vecāka. Nu vismaz garāka, tas noteikti. Pazīstu viņu no reāla. Kādu laiciņu atpakaļ pievienoja mani draugos. Es, protams, uzreiz, lai netērētu laiku piedāvāju viņai aiziet uzkost picu, bet viņa manu piedāvājumu atraidīja – neteica ne „ja”, ne „nē”. Bet vienalga turpināja man rakstīt. Es pajautāju kāpēc viņa mani pievienoja draugos (tagad zinu, ka tas ir stulbs jautājums). Teica: „jo tu esi simpātisks un jautrs puisis, ar kuru patīkami dejot”. Vēlāk bija situācija, kad mēs bijām vienā kompānijā aizgājuši uz klubu. Vakarā beigās viņa man pajautāja vai es varētu pavadīt viņu līdz mājām.
Es uzreiz padomāju, ka viņa grib mani izmantot, kā bezmaksas taksi, jo zināju, ka viņa tālu dzīvo. Atteicu. Viņa aizgāja. Vēlāk uzzināju, ka viņa toreiz pārvācās uz centru un dzīvoja tieši netālu no naktskluba. Tā kā var būt tas bija feils no manas puses, ka es neaizgāju. Jebkurā gadījumā mēs vēlāk ar viņu sazvanījāmies (vasarā), jautāja vai var kādreiz pie manis iegriezties padzert tēju. Es padomāju, ka viņa flirtē un atbildēju, ka baidos, kā viņa man iemācīs ko sliktu un mamma raizēsies. Kaut ko piedāvāt viņai (satikties) nepiedāvāju, jo negribējās atkal dzirdēt atraidījumu. No sarunas uzzināju, ka viņa ir labi papētījusi manu profilu. Pēc tam es vispār pārstāju viņu satikt, jo pārstāju tusēties ar saviem paziņam.
Bet laiku pa laiku viņa man raksta. „Chau, kā iet?”. Vai: „Pēdējais posts gan bija labs :)”.
Jautājums: ko viņa grib? :)
Mans variants: viņa vienkārši grib pārliecināties, ka sunītis (t.i. es) joprojām ir viņai uz siksniņas. Viņa gaida, lai es atkal viņu uzlūgtu aiziet paēst picu, lai varētu mani atšūt vēl vienu reizi un tādā veidā pacelt sev pašapziņu.
Variants #2: viņai vienkārši ir garlaicīgi.
Ko jūs domājāt?