Sveikas, meitenes Ejot čurāt, uz čurāšanas beigām man ta kā savelk vēderu čokurā un sāp, ta kā durošas sāpes. Tā varētu būt apsaldēšanās? Pat negribas dzert ūdeni, lai nebūtu jāiet čurāt.. Pirms 1h pamodos, pēc 3h jābūt lidostā, jākido Ziemas atvalinajuma, tapec pie arsta aiziet nepaspesu...
Kale, tev tieši vajadzētu daudz dzert, lai izskalotu ārā baktērijas. Patiesībā tev vajadzētu tikt vismaz pie Furamaga, ja tu netiec pie ārsta. Urīnceļu iekaisums nav joka lieta, jo tas ātri var pārvākties uz nierēm.
tev tieši vajadzētu daudz dzert, lai izskalotu ārā baktērijas.
!!! tas ir pats galvenais, ārstējot urīnceļu iekaisumu. Daudz ūdens, daudz zāļu tējas, daudz dzērveņu sulas. Ja nedzersi, paliks tikai sūdīgāk un beigās čurāsi asinis. Organismam ir jāattīrās. . Un kaut kā arī pie ārsta jātiek. Ok, ja galīgi nevari, vismaz aizskrien uz aptieku pēc kādām pretiekaisuma zālēm, bet visbiežāk šādus iekaisumus jāārstē ar antibiotikām.
Tavā situācijā es skrietu uz aptieku pēc Urinal Akut. Un jā, daudz jādzer, bet nekāda cukura. Nav izslēgts, ka tev būs jāmeklē ārstu pēc ierašanās, lai izraksta antibiotikas.
Ar tādiem simptomiem parasti izpaužas “apsaldēšanās”. Man palīdzēja norfloksacīns, nākamajā dienā jau bija daudz labāk. Bet tas ir receptes antibiotiķis. Nezinu, cik lielā mērā var palīdzēt dzērvenes, ja jau tik traki sāp.