Labvakar meitenes.
Jau vairāk kā gadu esmu brīva un tā randnošana un attiecību meklēšana man kaut kā nevedas - skatos uz vīriešiem ar parākām aizdomām un pēc diviem randiniem jau nozūdu - vnk negribu pieķerties. Pirms mēneša gan satiku kādu, kas loti iepatiikas , viņš gan ir jaunāks un manāmi nenobriedušāks - racionāli es satiktos ar vecāku vīrieti. Anyway, Pēc diviem randiniem kas bija labi - otrs gan mazliet par tālu aizgāja - dažādu apstāklu dēļ nebija pārlieciibas, vai vērts turpināt . Turpinājām gan uzturēt kontaktu, līdz vienu vakaru, kad devos uz klubu, sanēmu no vina zinu, "ja man garlaicīgi tur, lai es braucot pie vina ciemos". Nezinu, bet mana pasciena tādu textu vnk uztrvera kā aicinajumu uz sexu - ko arī vinam uzraxtiiju. Teica, ka neesot tā domājis, ka nozelojot, ka taa teicis. Kops tā laika jau nedēlju mums nav saziņas, tikai redzu, ka viņš manu Instagram čeko.
Šodien sēžu un noželoju to textu - jo pietrukst man viņa. Droši vien labāk aizmirst.
Kad lasu savu textu, reali pec 17gadnieces problemas izklausaas. :-D:-D
2 randini nekas nav, lai kāds tik loti patiktu, bet tā nav pat gluzi patiksana, bet tiesi komunikacija musu starpaa, ko ilgi mekleju un bija ipash atradums.
Vai pasai raxtit vinam butu verts vai nav ko pazemoties?