loģiski, ka ticu!! kā, kam tādam vispār var neticēt?? protams, ka ir vērts maksāt 50e par to, lai kāds man pasaka priekšā kāda ir mana saderība ar manu sapņu princi. iepazīties ar viņu pašai un mēģināt pakustināt smadzenes, lai saprastu vai viņš man der vai neder taču ir pārāk grūti. kāda jēga mēģināt pašai saprast, ko man darīt pēc augstskolas un par ko es gribu strādāt, ja es varu samaksāt 50e, lai kāds man pateiktu priekšā??!! un, ja gadījumā man dzīvē kaut kas nesanāks, es varēšu visu atbildību novelt uz zīlnieci, jo viņa man lika tā darīt, ne jau es pati to izdomāju!!! 0% atbildības un 0% loģiskās domāšanas un viss ir baigi forši! :)
kā var neticēt zīlniekiem, ja ekstrasensu cīņās parāda, cik viņi visi ir talantīgi un spējīgi?? TV un rādīt melus?? tā taču nekad nav!! tv rāda tikai patiesību...un ja runa vēl par krievijas tv, tad tur vispār nekas nav safabricēts un viss, ko rāda un stāsta ir balta patiesība!!! :*
es pati arī esmu zīlniece! atsūti man 60e, savus dzimšanas datus un nofočē kretīdkarti no abām pusēm - tas ir viss, ko man vajag, lai es varētu atrisināt visas tavas dzīves problēmas :) ;-)