Varbūt patīk medības vai makšķerēšana un var kaut ko vērtīgu šiem hobijiem pirkt?
Vai ir privātmāja un patīk aktīvā atpūta? Var uzdāvināt telti, laivu, āra grilu, grila piederumus.
Kaut ko noderīgu, kas ātri nolietojas? Man vectēvs ir līdzīga stila cilvēks, esmu dāvinājusi tējkannu.
Vai patīk kaut ko ar rokām darīt, remontēt? Instrumentu komplekts, bormašīna? Varbūt skan smieklīgi, bet cilvēki, kuri ar to darbojas daudz, šādas dāvanas ļoti novērtē.
Ja zini izmēru un cilvēks pats sev nemīl pirkt drēbes, tad kādas labas drēbes, lietusizturīga jaka, silti ziemas zābaki no dārgākas firmas, nekā pats pirktu (attiecīgi labākas kvalitātes)?
Žurnāla abonements nav slikta doma.
Ja ir uz "Tu" ar viedtehnoloģijām, tad jauns telefons, planšete vai gadžets datoram (bezvadu pele, klaviatūra)?
Skūšanās piederumus var nopirkt Stokmanā un Salon Line veikalā Maskavas ielā pretī Nakts tirgum.
Ja patīk vecie hiti, varbūt kādu jaunu kompaktdisku ar dziesmu izlasi, no sērijas Raimonds Pauls vai kkas tāds? CD atskaņotāju vai kur nu viņš tos hitus klausās?
Ja ir automašīna, mašīnai kādus gadžetus, piemēram, MP3 transformeri un flešu ar ierakstītiem vecajiem hitiem, ko klausīties mašīnā? (Ir tādi piepīpētājā spraužami).
Bet tās ir tikai idejas, es nesaku, ka visiem tētiem tagad jādāvina kedas un klaviatūras. :-D