Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kā savienot usb ar TV?

Reitings 752
Reģ: 30.05.2013
Sveikas dāmas,
Ļoti ceru, ka kāda no jums man spēs palīdzēt.
Problēma tāda, ka man ir TV no vecā gala, kam ir tikai HDMI un VAG lasītājs un nav USB. Situācija tāda, ka gribu ielādēt fleškā dažādas filmas un lai mamma bez datora lietošanas var to flešku pieslēgt pie TV. Internetā es atrodu daudz un dažādus adapterus, bet ne to ko man vajag.
Vai jums ir zināms, kāds adapteris kurā es varu ielikt flešku un ar VAG vai HDMI vadu pieslēgt pie TV? Viss ko es redzu ir USB gals ar HDMI vai VAG portu, bet ne otrādāk. Zinu par external drives, ko var pieslēgt pie tv, bet tie ir pāri manis noteiktajiem maksimums 100 eiro.
Paldies jau iepriekš!
02.12.2017 16:31 |

Reitings 752
Reģ: 30.05.2013
Aizmirsu pieminēt, ka gribas ko pēc iespējas kompaktāku un ārējie cietie diski, kurus var pieslēgt pie TV ir pārlieku lieli (vismaz tos, ko esmu redzējusi).
02.12.2017 16:37 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Uzdavini vai jaunu tv vai kinozali , tas var ari pue veciem tv pieslegt, radio kur, cd skatities, klausities un flesku aru vares skatities. Mios paskaties kaut lietotu?
02.12.2017 16:45 |

Reitings 3897
Reģ: 01.01.2017
ir tikai HDMI un VAG

Pirmkārt, nevis VAG, bet VGA. VGA kopne spēj pārraidīt tikai video signālu un tāpēc atkrīt uzreiz. Otrkārt, ar HDMI viss arī nav tik viegli. Pa HDMI vadu video sināls un audio signāls iet atdalīti, bet fleška satur "media data", kur nekas nav atdalīts. Tāpēc ir vajadzīgs atsevišķs "pričindals" starp TV un flešku, lai dati no fleškas varētu no "media data" tipa konvertēties uz audio un video signāliem. Faktiski Tev ir vajadzīgs konverteris, kurš darbojas ka dators, apstrādā un konvertē signālus. Citu variantu es te neredzu.
Zinu par external drives, ko var pieslēgt pie tv, bet tie ir pāri manis noteiktajiem maksimums 100 eiro.

Tas external drive ir tas pats kas fleška, bet tikai lielākā apjomā, tur problēmas būs tādas pašas.
03.12.2017 00:03 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits