Sveiki. Es nevaru saprast ko man vajag. Kādu laiku gribēju kļūt par dejotāju, bet drīzumā sapratu, ka esmu vairāk rakstnieks. Bet ir tā, ka es nevaru neko uzrakstīt, kas izskatītos pēc daiļliteratūras. Man patīk rakstīt par atgadījumiem un lietam, kas ir reāli notikuši ar mani, bet kaut ko izdomāt - teiksim, kādu sižetu un neeksistējošos varoņus - man gan nesanāk. Un lasīt visu laiku ari apnīk.
Nevaru piespiest sevi lasīt 10 stundas dienā pat ja ir laiks. :( Klasiska literatūra arī nepatīk, neinteresanti lasīt. Patīk Jū Nesbē. Vēl nevaru saprast vai man ir vajadzīga nauda vai nē. Dažreiz liekās, ka var normāli iztikt arī tā: sēdi viens mājās, lasi grāmatas, klausies mūziku, dzer sev teju un raksti Internetā. Bet dažreiz arī gribas nopirkt kaut ko no Hugo Boss jaunas kolekcijas un aiztīt uz Parīzi.
Vēl neesmu pārliecināts vai man vajag meiteni. Dažreiz aizej uz kādu klubu, nodejo tur visas brīvdienas līdz sešiem rīta, bet draudzenes kā nebija, tā arī nav. Bet laiks jau iztērēts. :( Nesen izdomāju kļūt par modeli, bet nezinu: varbūt tas arī nav manējais. :(
Vai jums ir bijis kaut kas līdzīgs dzīvē?