FACEBOOK ATTIECĪBAS

Reitings 391
Reģ: 30.07.2016
Labdien, cosmietes!
Vai ir kāda, kas lieto Facebook (sociālais tīkls internetā, kur var par sevi ielikt info un sazināties ar citiem- līdzīgs kā kādreiz bija tāds draugiem.lv, otrapuse.lv)?
Es nesen tur reģistrējos un tagad lietoju, bet tur tajā reģistrācijā bija jānorāda attiecību statuss. Es, protams, norādīju, ka esmu kopā ar savu vīrieti, nosaucot viņa vārdu. Nevēlos arī, lai man visādi čaļi raksta, uzmācas utt.
Bet tur bija arī jānorāda, no kura brīža ir attiecības. Un tur es apstulbu. Kādu datumu lai raksta? Kuru datumu jūs tur rakstāt? Tur jāraksta tas brīdis, kad sarunājām, ka viņš ir manis čalis? Vai pirmais randiņš? Māsai šo jautāju, viņa teica, ka vispareizāk ir rakstīt dienu, kad pirmo reizi atdevās (viņa tā esot darījusi), bet man atkal tas neliekas ok, jo mums sākumā bija gulēšana, bet tā bija, godīgi sakot, vairāk tāda dzīvniecisku tieksmju nomierināšana, par nopietnām attiecībām nedomājām. Jūtas sāka parādīties vēlāk, bet kurā datumā tieši, es neatceros.
Bez tam, mēs bijām arī sagājuši ragos uz kādu brīdi un es biju pārvākusies uz otru istabu gulēt vairākas dienas. Pēc tam salabām. Varbūt, ka tā ir īstā diena, jo tad jau bija skaidrs, ka mums viss ir nopietni.
Runāju par šo arī draudzeņu lokā. Viena uzskata, ka attiecības sākas, kad puisis iepazīstina meiteni ar vecākiem un stāda priekšā kā savu mīļoto meiteni. Otra draudzene, līdzīgi kā māsa, tomēr uzstāj, ka tieši sekss ir īstais brīdis (un ne sūkšanās vai taustīšanās, fistings, arī orālais nē, bet tieši vaginālais).
Atklāti sakot, esmu nedaudz apjukusi.
Kā jūs izvēlējāties datumu?
28.11.2017 11:49 |

Reitings 3521
Reģ: 25.06.2017
Intervālu nevar rakstīt? Varbūt tas atrisinātu šo problēmu. Vai uzraksti taču klāt komentāru - tur arī detalizēti ieraksti - tajā jums bija tas, tajā datumā tas utt. :D
28.11.2017 18:48 |

Reitings 1716
Reģ: 27.07.2012
Vai tad nepietiek, ka uzliec, ka esi attiecības? (Ja tik svarīgi to parādīt) Nedomāju, ka kādam citam interesē, kad jums ir gadadiena un kad pirmo reizi bija sekss. :-D
28.11.2017 19:24 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
tac nevienu neinterse fb ne citur tavs attieciba sun cik ilgas vel jo vairak no kura tur datuma:-D un tu trolli esi tik neizteiksmiga peleka ka pat stalkerus neinteresee:-D:-D:-D
28.11.2017 19:31 |

Reitings 3521
Reģ: 25.06.2017
Jūs ko, detaļas un precizitāte taču ir svarīgas! :D
28.11.2017 19:31 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
noteikti mini kur, cikos, cik ilgi pirmais sekss un ar kadas firmas preziem,,,
28.11.2017 19:37 |

Reitings 1716
Man liekas jauki, ka viņa visiem paskaidroja, kas ir facebook. :-)
28.11.2017 19:38 |

Reitings 4218
Reģ: 29.01.2009
Serēna ;)
Nez vai Tev liksies tikpat jauki, kad Maijiņa tikpat detalizēti aprakstīs sava puiša labierīcību lietošanas paradumus (vai ko citu tml), ko viņa jau ne reizi vien ir darījusi, jo viņa gūst nejēdzīgu baudu no tā, ka cosmo lietotāji panesas uz viņas verbālo caureju, kā jau pienākas jebkuram kārtīgam trolloloooooooooooooooooooooooooooooo.
28.11.2017 21:33 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Jūs ko, detaļas un precizitāte taču ir svarīgas!

:-D
Jo vairāk lasu Maijas tēmas, jo vairāk stiprinās manas aizdomas, ka viņai kāds maksā par šo tēmu “cepšanu” - pārāk daudz izdomas un enerģijas liekas, ka tiek ieguldīts, priekš Troļļa Parastā.
28.11.2017 21:40 |

Reitings 1716
Nu tas tak bija joks. Es jau zinu, ka tas ir trollis. :-D
28.11.2017 21:56 |

Reitings 391
pajautā puisim no kura brīža jūs skaitaties kā pāris

Viņš uzskata, ka no brīža, kad "ielika manī" (citēju). Taču, kā jau minēju, sākumā tā bija tāda ikdienišķa nogrūšanās bez jūtām. Tāpēc to datumu es īsti neatzīstu.
28.11.2017 22:51 |

Reitings 391
Nekad neesmu FB atzīmējusi savu attiecību statusu, ietagojot savu dzīvesbiedru.

Tas nozīmē, ka Tu nemaz patiesi viņu nemīli un varbūt pat ceri, ka par Tevi interesēsies arī citi. Iespējams, Tev pašai tā neliekas, bet to diktē instinkti, zemapziņa.
28.11.2017 23:11 |

Reitings 35
Reģ: 22.11.2017
Tas nozīmē, ka Tu nemaz patiesi viņu nemīli un varbūt pat ceri, ka par Tevi interesēsies arī citi.

Nē, tas nozīmē, ka cilvēks ir gana pieaudzis un savā domāšanā pietiekami nobriedis, ka savu mīlestību izpauž citos veidos, ne liekot statusus ar atmiņu datumiņiem, bildītēm ar bučiņām un "buč buč, mīlu mīlu" ierakstiņiem.
28.11.2017 23:17 |

Reitings 391
Sadie,
Ja cilvēks ir gana nobriedis un pieaudzis, viņam nav jākautrējas sociālā tīklā norādīt, ar ko viņš vai viņa guļ. Tādējādi nemaz neizraisot citiem kādas ilūzijas, ka ir dabonama/s.
28.11.2017 23:21 |

Reitings 4218
Viņš uzskata, ka no brīža, kad "ielika manī" (citēju). Taču, kā jau minēju, sākumā tā bija tāda ikdienišķa nogrūšanās bez jūtām. Tāpēc to datumu es īsti neatzīstu.
Ko viņš tur ielika.
.
a) savu porolona p***peli? - Tad nemaz nebrīnos, ka šo datumu Tu nevēlies atzīt. Kas tā par nogrūšanos ar porolona p***peli.
.
b) savu mazmazītiņo ar Hablu knapi saredzamo p***peli? - Nu, ar' nav brīnums, ka šo datumu Tev it nemaz negribas atzīt. Kas tā par nogrūšanos ar p***peli, ko nemaz nejūt.
28.11.2017 23:25 |

Reitings 4041
Reģ: 20.07.2014
Kuru vispār interesē no kura datuma jūs esat kopā?
Tie, kuri nav manā draugu lokā, neredz pilnīgi neko manā profilā. Tie kuri ir, tie tāpat zin ar kuru cilvēku es kopā dzīvoju, nedomāju, ka viņiem būtu baigi svarīgi uzzināt, ka mēs esam kopā no tā un tā datuma (kuru es pati arī nezinu). :-D
28.11.2017 23:33 |

Reitings 2478
Reģ: 03.11.2016
Ja tu šim visam tik nopietni pieej, ka vēlies konkrētu datumu, tad jau jāapskata no tādas puses, ka attiecības var būt dažādu veidu - romantiskās attiecības, lietišķas attiecības, ģimeniskas attiecības, utt. Tātad pēc šīs loģikas varētu uzskatīt, ka jūsu attiecības sākās no iepazīšanās, lai gan tad attiecības bija citādākas kā tagad.
Un kurā brīdī šī plikā dzīvniecisko tieksmju apmierināšana pārauga nopietnās jūtās?
Tas nozīmē, ka Tu nemaz patiesi viņu nemīli un varbūt pat ceri, ka par Tevi interesēsies arī citi. Iespējams, Tev pašai tā neliekas, bet to diktē instinkti, zemapziņa.

Ja pati vēlies apmierināt savus kompleksus un palielīties sociālajos tīktos, ka beidzot esi tikusi pie vīrieša, nemaz nenozīmē, ka tās, kas to nedara uzreiz nemīl savus partnerus un vēlas lai viņām raksta citi.
28.11.2017 23:40 |

Reitings 35
Reģ: 22.11.2017
Ja cilvēks ir gana nobriedis un pieaudzis, viņam nav jākautrējas sociālā tīklā norādīt, ar ko viņš vai viņa guļ.

Ja cilvēks ir pieaudzis un nobriedis, tad viņš pēc iespējas mazāk sociālajos tīklos publicēs informāciju par savu privāto dzīvi un attiecībām, un, ja arī publicēs, tad darīs to zināmu tikai draugu lokam, nevis jebkuram interesentam.
Es savas attiecības sargāju no visas plašās pasaules un ne tāpēc, ka man vajadzētu kādu citu, bet tāpēc, ka man nav nepieciešams, lai par manu vistuvāko cilvēku zinātu visi un visas, īpaši cilvēki, kuri nav manā draugu lokā un ir man nepatīkami/nevēlami. Vienmēr esmu dzīvojusi pēc principa, ka, jo mazāk cilvēku zinās par manām attiecībām, jo laimīgāka tajās būšu. Un tas dzīvē ir pierādījies ne reizi vien. Esmu atsekojusi savai paziņai, kuras attiecībām visi seko līdzi kā jaunai meksikāņu teleonovelei. Katra šķiršanās tiek paziņota ar attiecību statusa noņemšanu, bet katra saiešana kopā - ar jaunu statusu un jaunu datumu. Tīņiem piedodama uzvedība, bet šajā gadījumā sievietei jau 30 gadi un tad tas viss no malas tiešām izskatās gaužām skumji un nožēlojami reizē. Kā tāds izmisīgs sauciens pēc uzmanības.
Saprotu, ka Tavs uzdevums ir veidot provokatīvas diskusijas, taču uz šo lietu gribēju atbildēt nopietni, jo nereti tā cilvēku vēlme visu savu personīgo dzīvi izlikt sociālajos tīklos, man nav saprotama.
28.11.2017 23:42 |

Reitings 3897
Reģ: 01.01.2017
līdzīgs kā kādreiz bija tāds draugiem.lv, otrapuse.lv

Vēl joprojām var komunicēt gan draugiem.lv, gan otrapuse.lv.
ja nezini datumu, liec gadu vai mēnesi.

Man ir uzlikts vēl vienkāršāk "21.gadsimts".
28.11.2017 23:44 |

Reitings 391
porolona

Nerātnā,
Cosmo meitenes jau ir pamanījušas, ka Tu ļoti esi pieķērusies porolona tēmai. Psihologu skaidrojums šādam fenomenam vienmēr sakņojas atziņā, ka cilvēkam ir slēpta problēma, komplekss attiecīgā jomā, kas gūst kompensāciju, par attiecīgiem jautājumiem cenšoties apsmiet citus.
Konkrētajā gadījumā tas varētu būt saistīts ar Tava seksa partnera dzimumorgāna izmēriem. Visticamākais skaidrojums ir, ka Tavam mīļotajam ir minimālisma stilā dabas veidots dzimumloceklis un neliels, kompakts sēklinieku maisiņš. Tu vēlētos to lielāku, taču tā ir bezjēdzīga iegriba, jo dabai nav iespējams pavēlēt, kā arī dažādi izmēri sniedz dažādas priekšrocības, kuras vajag pieņemt un baudīt.
29.11.2017 08:05 |

10 gadi
Reitings 4619
Cik tad gadus jums tas stāžs? Nekad gadadienas neatzīmējat?
29.11.2017 12:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)