Es jau cenšos strādāt ar sevi, kļūt labāka, iemācīties kaut ko jaunu, iepriecināt sevi, bet es jau rakstīju...kad vakarā atnāku mājās un viena pati sēžu savās pāris sienās vai izguļos pa visu lielo gultu zvaigznītē, jo beidzot varu, man tāpat gribas raudāt no tā, cik man ir skumji un vientuļi.
kitija63 Pietiks censties kļūt labākai sirsniņēdiena un seksa devējai, pietiks jaunus sirsniņēdiena un seksa došanas veidus mācīties - šitā Tu centīsies un pārcentīsies, mācīsies un pārmācīsies, bet beigu galā tāpat nebūsi pietiekami laba un pieprasīta sirsniņēdiena un seksa devēja. :-P Ja tiešām, tiešām, TIEŠĀM vēlies tikt vaļā no tās mokošās vientulības sajūtas, tad beidz domāt un kalkulēt par to, kādus sirsniņēdienus un seksa veidus dosi puisim, lai viņš būtu paēdis, paseksojis un atmaksā par to varētu aizgaiņāt prom Tavu vientulību -
pardon, šitā matemātika ir pārāk sarežģīta, lai bez aizķeršanās darbotos dzīvē. 8)
.
No vientulības sajūtas nevar izārstēt cits cilvēks. :-P Pat vislabākais un visādi citādi visvispuisis nevar no tās izārstēt. :-P Cilvēks pats sevi (un tikai) var izārstēt no vientulības sajūtas - un to var izārstēt tad, ja cilvēkam ir interesanti pašam ar sevi. 8) Un pašam ar sevi ir interesanti tad un tikai tad, kad nevis domā, kā ar jauniem sirsniņpaikas veidiem piedabūt citus aizdzīt paša vientulību, bet tad, kad iepazīst pats sevi - un tur vienmēr ir ko bezgalīgi rakt, tur vienmēr ir interesanti un aizraujoši. (l) Tik aizraujoši, ka pat pamošanās zvaigznītes pozā vienai divguļamajā gultā ir augstākā paradīze un svētlaime, nekā prātot un kalkulēt, kādas sirsniņkotletes un kādus jaunus nop*šanās veidus izdomāt, lai tas sasodītais '
vīrieša izstrādājums' beidzot dzītu un aizdzītu prom vientulību, ko tas cūka tā arī nekad neizdara. :-P
.
Lai arī cik dīvaini tas neizklausītos, citiem interesantiem ļaudīm esam interesanti tikai tad, ja mums ir interesanti pašiem ar sevi. 8) Interesanti pašam ar sevi = interesanta dzīve ar interesantiem ļaudīm. :-P Un tāda interesanta dzīve ir tad, ja, pirmkārt, ir interesanti pašam ar sevi - otrādi nesanāks
nepakam. :-P