Sveikas!
Mēģināšu īsi.
Esmu novērojusi savā organismā savādu lietu - tad kad es stāvu, tad man burtiski trīc/vibrē labā kāja (ar kreiso viss labi!). Kad eju,tad nekas, to tā neizjūtu,bet kad ir gājiens pa veikaliem, kur paej-apstājies-paej-apstājies, stāvi rindā,tad man burtiski kaitina tā labā kāja. Pilnīgi šķiet,ka pat blakus stāvošie/aiz muguras esošie vnk redz, ka kaut kas nav labi. Tik stulbi!
No tā, ka kāja nav tik stabila (pati vairs nešķietu tik stabila), pašai stress rodas-paliek karsti, kakla/pleca muskuļi sasprindzinās,galvā vate,kas stresu tikai palielina. Viss ķermenis ir stresa pārņemts, spēju ātri uzvilkties,lai gan apzinos,ka pati jau savu pašsajūtu vēl tikai tā vairāk grauju!
Reāli - lielveikali nav mani draugi. Nepatīk man tur! Tomēr saņemos, eju iekšā. Ehh....
Līdz šim bijuši sēdošie darbi. Jā, teikšu,ka mazkustīgums tiešām ir.
Vairums man apgalvo,ka kājām nav nostiprināti muskuļi, tāpēc arī tā viss izpaužas. Lietoju Magne B6, tad bija sajūta,ka tas mani vēl vairāk atslābina, kas ne īpaši patika sajūtu ziņā.
Mājās pati vingroju,ko fizioterapeite ieteica un parādīja konkrētos vingrojumus.
Varbūt kādai ir kas sakāms pie šī situācijas apraksta? Pēc kā izklausās-kas varētu būtu galvenais vaininieks?