Iesakiet labu epilatoru

Reitings 689
Reģ: 05.08.2017
Esmu izdomājusi, ka gribētu pāriet uz jaunu matiņu likvidēšanas veidu, respektīvi, epilatoru, taču pačekojot internetā, apjuku pie parametriem, jo līdz šim tādu neesmu lietojusi. Kādu labāk izvēlēties? Jāņem tips skuveklis vai tips epilators? Vai pietiek ar vienu ātrumu vai realitātē ir nepieciešami vairāki (tāds pats jautājums par uzgaļiem). Kāds ražotājs varētu būt labāks, ilgtspējīgāks? Varbūt varat ieteikt konkrētu vai konkrētus modeļus?
22.11.2017 10:57 |

Reitings 3521
Reģ: 25.06.2017
Par fotoepilatoru var sīkāku, garāku atsauksmi - kā strādā, kad rezultāts, kādas varbūt problēmas, ķēpa, kā praktiski rīkojies, nekāda aizķeršanās nav bijusi utt.?
23.11.2017 15:25 |

10 gadi
Reitings 5781
Reģ: 04.05.2009
Rezultāti parādās apmēram pēc 1,5, 2 mēnešiem. Problēma un galvenais priekšnoteikums- ievērot regularitāti ar divu nedēļu intervālu. Ja lieto neregulāri, ar ilgiem pārtraukumiem, rezultātu nebūs, pārbaudīts, vai arī, ja būs, tad minimāli. Sākumā drošības pēc lietoju mazāku intensitāti, kas man tagad šķiet arī īsti nedeva gaidīto rezultātu. Bet tas nenozīmē, ka es jums iesaku nopērkot uzreiz sākt ar max līmeni. Lieto uz noskūtas, tīras ādas, bez jekādiem bojājumiem. Pēc lietošanas nesauļojas, tas ir nevar atrasties saulē ilgāk par 15 minūtēm. Pats vaininieks, pirkts arī šajā veikalā https://www.euronics.lv/t/90097/skaistums-veseliba-un-sports/fotoepilators-silk-n-glide-silk-n/gl3pe3b001?utm_source=kurpirkt&utm_medium=catalog&utm_campaign=kurpirkt&utm_content=GL3PE3B001
Pērkot veikalā, prasam instrukciju, kura nav pievienota kastītē, vismaz man nebija.
23.11.2017 16:31 |

Reitings 3521
Reģ: 25.06.2017
€rica, paldies!
23.11.2017 17:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits