Ar drauga mammu iepazinos jau tajā pašā vakarā kad ievācos pie viņa dzīvot:-D, mamma tieši bija dienu atpakaļ atlidojusi no vācijas,tajā laikā vēl dzīvoja vācijā. Bet cik sapratu,viņa katru nedēļas nogali lidoja uz lv , un tās dienas palika vienā dzīvoklī ar mums Viņš tikai braucot mašīnā,man saka,bet tu neuztraucies, mājās mamma būs:-D.Tajā mirklī domāju,ak ko gan tagad viņa mamma padomās, ne reizi nav iepazīstināta,bet jau nostādīs fakta priekšā,ka lūk taga dzīvosim kopā .
Ienācu, draugs pateicu, tā ir mana meitene, mēs dzīvosim kopā. Mamma, jā labi ,protams .:-D Es labvakar, mani sac ..., mamma priecājos, esmu ... un tad nu jūs jau noteikti gribēsiet ēst:-D. Nāciet paediet:-D
Draugs gan tikai pēc gada iepazinās,jo nebija īsti nekādu iemeslu, tētis mans ir ļoti ieturēts, viņš zināja kā sauc kā izskatās,bet speciāli neravas iepazīties,teica,kad būsim paši iedzīvojušies,tad arī iepazīsimies, ka nav kur steigties,un tā tēta dzimšanas dienā arī iepazinās , tētis teica, es priecātos ja arī tavs draugs ierastos, pateicu draugam un tā braucām ciemos tēta dzimšanas dienā.
Sākumā draugs, teica, par ko es tavu tēti runāšu? Bija satraucies, bet jau pirmajā momentā atrada tēmas pa ko runāt:-Dbeigās pat runāt nevarēja beigt. :-D