Nav jābūt fiziķim , lai zinātu , kas ir Brauna kustība , bet ir jābūt totālam idiotam , lai pasludinātu , ka tikai fiziķis ir spējīgs zināt , kas ir Brauna kustība .
.
Ja tu Twinmom esi tik stulba , lai nespētu saprast , ka tas nav mans atklājums , ka izglītības sistēma ir zem katras kritikas , bet tā tas arī ir , ko es pierādīju arī ar linku uz Oxfordas universitāti
The Atestāts par vispārējo vidējo izglītību would not be sufficient for candidates to make a competitive application, whatever grades have been achieved (see note).
Jolly-Roger tu tēlo pamuļķi vai kā ? K
Nu tad bērniņ , uzmeklē tur sarakstā L burtu , atrodi Latvia un lasi
Tava mate pielava milzu kludu, ka par saviem pakalpojumiem neprasija samaksu. Ar sis kludas rezultatu ir loti saturigi komunicet...
Oksfordas velmei vai nevelesanai pienemt Latvijas dokumentu nav tiesas saistibas ar Latvijas izglitibas sistemas kvalitati.
jo mums ir atpalikusi izglītības sistēma un veids kā māca ir cits , padomju stila ar tikai nedaudz novatīvāku pieeju . Ar Latvijas izglītību nevar iestāties Oxfordas universitātē
mums ir vienīgā valsts , kur matemātikā man integrāļa līdz ar ko eksatajās zinātnēs mēs esam stipri vājāki .
Svešvalodu līmenis kāds , gandrīz visiem , kuri grib studēt ārzemēs , nepieciešams vēl iziet papildus kursus ,reti kurais uzreiz spējīgs kārtot starptautiskos valodu eksāmenus .
skolu izglītība mums ir sliktāka par augstskolu izglītību , pat augstskolas ir ar pietuvinātāku izglītības metodi un kvalitāti ārzemēm , nekā mūsu skolu izglītības programmas .