Nākotne

Reitings 8
Reģ: 19.11.2017
Tātad nākamgad vēlos turpināt mācības Latvijā...UK pabeigšu 11. Klasi. Vai man ir iespēja tad 16 gados sāk studēt Latvijas Augstskolā?
19.11.2017 11:24 |

Reitings 3521
Reģ: 25.06.2017
Protams, nav it kā mana darīšana, bet nu elza, tu vispār kaut nedaudz filtrē to, ko raksti? Kā vispār roka ceļas ko tādu par twinmom uzrakstīt?
19.11.2017 19:33 |

Reitings 2062
Reģ: 31.10.2015
Un , kas mainītos , ja es uzskaitītu kādi uzlabojumi , manuprāt , nepieciešami ?
Vispār bezsakars . :-|
.
Nav jābūt fiziķim , lai zinātu , kas ir Brauna kustība , bet ir jābūt totālam idiotam , lai pasludinātu , ka tikai fiziķis ir spējīgs zināt , kas ir Brauna kustība .
.
19.11.2017 19:33 |

Reitings 2062
macaw kas tu tāda esi un ko tu dari šajā tēmā , ja vispār tev nav sajēgas par ko tiek runāts ? Vienkārsi muti dzesē un izsaki te replikas , vo gudreniece . Tpū .
19.11.2017 19:34 |

Reitings 3521
Nav jābūt fiziķim , lai zinātu , kas ir Brauna kustība , bet ir jābūt totālam idiotam , lai pasludinātu , ka tikai fiziķis ir spējīgs zināt , kas ir Brauna kustība .
.

Vai tad to pašu nesludināji par sevi?
19.11.2017 19:34 |

Reitings 2062
kad tev vienreiz pieleks , ka tas ir attiecināms uz tevi , lastočku un vēl dažiem indivīdiem , kuri sevi uzskata par spečukiem , lai gan nejēdz elementāras izglītības lietas ?
19.11.2017 19:36 |

Reitings 3521
Un elza, bet pati taču rakstīji, ka pašai jau tev nav sajēgas un nevajagot arī būt, tikai kaut kā birst un birst arvien vairāk dīvainu komentāru.
19.11.2017 19:36 |

Reitings 2062
macaw par ko man nav sajēgas ? Tu galīgi nefiltrē kas ir kas ? Man ir sajēga par to , kāds ir izglītības līmenis Latvijā , jo tas ir vispārzināms fakts , iekopēju arī linku . Tur nav jābūt pedagogam , lai vienkārši būtu informētai par to , ka vienas valsts izglītības sitēma ir labāka par citu ,kas ir pierādīts . Bet es neesmu kompetenta persona , lai bārstītu ieteikumus , kā labāk , jo mana joma ir medicīna . Un tas arī dotajā kontekstā ir lieki un nevietā .
Bet tādas personas kā tu vispār nesajēdz , kas ir kas .Met visu vienā katlā iekšā .
.
Labi , man ir skaidrs , ka tagad runāšu kā ar sienu . Ja cilvēks ir stulbs , tad vienalga ko viņam skaidro un stāsta , tāpat nekas netiks saprasts , bet tiks izteiktas pilnīgi debīlas replikas . (t)
19.11.2017 19:40 |

Reitings 3521
Debila replika kaut vai par to, ko atļāvies pateikt twinmom, turpinot visā pārliecībā domāt, ka nez kādus pierādījumus esi tur izdomājusi? Un kur būtu tavi daudzinātie pierādījumi, ka pati kaut ko sajēdz un visi citi nē? Kaut kā neredzam.
19.11.2017 19:46 |

Reitings 3521
Vai arī medicīnā - iemetīšu tev linku, ka ''burkāni rada amnēziju!'' un tad malšu, malšu un teikšu, ka viss nu jau ir skaidrs un ka tu neko nesaproti, jo redzi, kā tur rakstīts, kamēr pati nebūtu pat vienu dienu slimnīcā vai jebkur citur tajā nozarē strādājusi. Un tad vēl pateiktu, ka esi debila mediķe, ja nesajēdz un vispār nez kur augusi, ja neesi lietas kursā, gan jau nopirkusi diplomu un pa blatu tiki strādāt. Tādās kategorijās runā pati šeit, ja neredzi. Jā, par medicīnu glups piemērs, paredzu, ka nesapratīsi, bet šobrīd neko citu negribas pat rakstīt.
19.11.2017 19:51 |

Reitings 175
Reģ: 21.05.2017
:-D:-D:-D:-D:-D
Ok, man vairāk jautājumu nav. Un tik daudz jauna par sevi uzzināju :-D:-D:-D
19.11.2017 19:59 |

Reitings 567
Reģ: 19.09.2017
Ja tu Twinmom esi tik stulba , lai nespētu saprast , ka tas nav mans atklājums , ka izglītības sistēma ir zem katras kritikas , bet tā tas arī ir , ko es pierādīju arī ar linku uz Oxfordas universitāti

Es saprotu, ka tu tacu neesi religioza persona? Tava ipasa milestiba pret Oksfordu man liek aizdomaties...Tas ir naivi uzskatit, ka Latvijas dokuments netiek atzits del izglitibas.
19.11.2017 20:10 |

Reitings 2062
Jolly-Roger tu tēlo pamuļķi vai kā ? Kāds sakars reliģiozitātei ? Kāds sakars ar īpašo mīlestību pret Oxfordu ? Tikpat labi varu iekopēt neskaitāmi daudz pierādījumu , ka Latvijā ir zema skolu izglītības programma , kas nav nekāds nedz mans atklājums , nedz vispār pārsteidzoša lieta . Iemetu kā piemēru vienu šo Oxfordas linku , bet tu paķēri to un iztirzā ? Kas tur nav pareizs tajā ?
Tev ar pirkstu jāiebaksta vai arī nesaproti angļu valodu ? Laikam jau tā , citu neko nevar gaidīt (t)
Nu tad bērniņ , uzmeklē tur sarakstā L burtu , atrodi Latvia un lasi
The Atestāts par vispārējo vidējo izglītību would not be sufficient for candidates to make a competitive application, whatever grades have been achieved (see note).

Ja gribi palasīt sīkāk , uzspied uz see notes un palasi , kas tur rakstīts . Nesaproti angliski ? Ļoti žēl ,tad nevaru palīdzēt :-(
19.11.2017 20:29 |

Reitings 567
Jolly-Roger tu tēlo pamuļķi vai kā ? K

Nu tad bērniņ , uzmeklē tur sarakstā L burtu , atrodi Latvia un lasi

Tava mate pielava milzu kludu, ka par saviem pakalpojumiem neprasija samaksu. Ar sis kludas rezultatu ir loti saturigi komunicet...
19.11.2017 20:38 |

Reitings 2062
Tava mate pielava milzu kludu, ka par saviem pakalpojumiem neprasija samaksu. Ar sis kludas rezultatu ir loti saturigi komunicet...

:-D Jēzus ,
Debilitatum vulgaris :-(
19.11.2017 20:44 |

10 gadi
Reitings 3281
Reģ: 18.01.2011
Elza varbūt citā Latvijā dzīvo, bet man no skolas viens pārītis ir pabeidzis Oxfordu un to es labi zinu.
Un ģimnāzijā kurā mācījos par izglītības kvalitāti nevar sūdzēties, daudz starptautisku panākumu.
19.11.2017 20:47 |

Reitings 2062
paranoid varbūt izlasi par ko vispār ir runa ? Es ko , pateicu , ka neviens no Latvijas nevar tur iestāties ?
Jau pirmajos komentos uzrakstīju , ka , lai tur tiktu , nepieciešama papildus izglītība vai kursi , tie paši valodas eksāmeni . Bet ar pliku Vidējās izglītības atestātu tur neņem .
.
es arī nesaku , ka no Latvijas nav labu audzēkņu ar labu potenciālu . Tam vispār nav nekāda sakara ar tēmu .
19.11.2017 20:52 |

Reitings 567
Oksfordas velmei vai nevelesanai pienemt Latvijas dokumentu nav tiesas saistibas ar Latvijas izglitibas sistemas kvalitati. Gaidu kvalitativos raditajus no tevis par Latvijas izglitibas sistemas zemo limeni. Izglitbas sistema netiek merita pec ta, vai Oksforda pienem vai nepienem kadas valsts izglitibas dokumentu. Par tavam spejam kaut ko pieradit, pamatoti saubos.
19.11.2017 20:55 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Elza taču neapgalvo, ka neviens no LV nevar pabeigt Oxfordu, bet, vismaz atsaucoties uz viņu mājaslapu, attiecībā uz bakalaura studijām, kandidātiem vajadzētu likt britu AAA vai IB, bet LV atestātu viņi nepieņem. Protams, var diskutēt vai tas ir izglītības kvalitātes dēļ, vai nē, bet Elza neraksta, ka latvietim nav iespējas studēt Oksfordā, kā tas tiek pārprasts.
Igaunijas un Lietuvas atestātus pieñem :-/.
19.11.2017 20:56 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Oksfordas velmei vai nevelesanai pienemt Latvijas dokumentu nav tiesas saistibas ar Latvijas izglitibas sistemas kvalitati.

Kādi ir iemesli? Tiešām ieinteresēja.
19.11.2017 20:58 |

Reitings 3521
elzaelza, pati rakstīji, ka iestāties nevar, jāiziet obligāti mega sarežģīti kursi, jānokārto eksāmeni, ko jau reāli neviens gandrīz nevar. Izvilku tikai dažas domas:
jo mums ir atpalikusi izglītības sistēma un veids kā māca ir cits , padomju stila ar tikai nedaudz novatīvāku pieeju . Ar Latvijas izglītību nevar iestāties Oxfordas universitātē

Pēc tam mēģini labot, ka baigi nopūloties jau varot.
mums ir vienīgā valsts , kur matemātikā man integrāļa līdz ar ko eksatajās zinātnēs mēs esam stipri vājāki .

Esi droša vai tikai links ir izziņas avots? Un tas būtu tas rādītājs?
Svešvalodu līmenis kāds , gandrīz visiem , kuri grib studēt ārzemēs , nepieciešams vēl iziet papildus kursus ,reti kurais uzreiz spējīgs kārtot starptautiskos valodu eksāmenus .

Galīgi aplami, vēsā mierā viduvēji cilvēki pat visu nokārto, tas galīgi nav ne tuvu sarežģīti.
skolu izglītība mums ir sliktāka par augstskolu izglītību , pat augstskolas ir ar pietuvinātāku izglītības metodi un kvalitāti ārzemēm , nekā mūsu skolu izglītības programmas .

Atkal garām.
19.11.2017 20:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits