Mani sainteresēja kādus uzlabojumus jūs iesakāt veikt LV izglītības sistēmā?
es neesmu pedagogs , lai tā uz sitienu pateiktu kādus . Par to ir jāpadomā kādu laiku , kā minimums :) Un tieši tāpēc , ka es apzinos , ka neesmu kompetenta spriest uz sitiena , kādus konkrēti uzlabojumus , es nemētājos ar maldīgu informāciju . Savas nozares speciālisti , - progresīvie pedagogi , mācībspēki noteikti zinās Tev atbildēt .
Un, starp citu, ikdienā strādāju gan ar izslavētās Rietumeiropas, gan Ziemeļeiropas, gan Latvijas izglītības sistēmas produktiem nu nav tā, ka ārzemnieki būtu pārāki.
ja Tu pati esi mūsu Latvijas atražotais produkts , bez papildizglītības , bet vienkārši strādā par pedagogu kādā X valstī , tad man jāapšauba to , ka Tu pati esi pietiekami kvalificēts speciālists , lai spētu salīdzināt dažādu valstu bērnu zināšanu līmeņus .
.
Tāpat nesaprati un joprojām salīdzini pilnīgi dažādas lietas. Faktus (ko rada vien paši ļautiņi) var pagrābt, bet jābūt plašākam skatījumam no dažādām pusēm, lai spētu tos izprast. Un salīdzināt arī pretējos faktus, kā to vēsi var izdarīt šajā lietā, jo nav nekāda ''zeme ir apaļa'' tēma. Tā kā šļura ir un paliek šļura šoreiz.
un tu būtu tā , kura teiks , ka jābūt plašākam skatījumam ? Tad sāc reiz ar sevi ,
tieši tev nav tās plašākas izpratnes un vispār kā šķiet netiec līdzi tam , par ko tiek runāts . Tāpēc bārsti kaut kādus vispārinājumus . Ko tu ar to gribi pateikt ? To , ka tu esi gudrāka par Vikipēdiju un spēj pati izšķetināt informāciju ? Ja tā , tad kāpēc pirmīt citā tēmā tu vēl minēji , ka homeopātija ir kaut kas labs ?
Ja tu būtu tik zinoša , tad zinātu , ka homeopātija ir atzīta par pseidozinātni .