Nākotne

Reitings 8
Reģ: 19.11.2017
Tātad nākamgad vēlos turpināt mācības Latvijā...UK pabeigšu 11. Klasi. Vai man ir iespēja tad 16 gados sāk studēt Latvijas Augstskolā?
19.11.2017 11:24 |

Reitings 3521
Reģ: 25.06.2017
Viņiem pietiek ar to , ka kāds smuki izrakstījis kādu domu , iepatikās -noticēja

Uz pārējo neatbildēšu tagad, jo argumentēt varu visu vakaru faktiski katru teikumu, kas ir totāli aplams, bet šis - o jā, tas kā reiz par to, ko šobrīd dara, tikai pretēji paustajai domai. :D
19.11.2017 18:01 |

Reitings 2062
Reģ: 31.10.2015
Jā , un vēl vairāk mati stāvus ceļās gaisā , kad neizglītots cilvēks var pateikt "nekas nav akmenī cirsts" par lietām , kuras sen ir pierādītas un zināmas , bet tikai viņš to nemaz negrib uzzināt un dzīvo savos maldos , ietiepīgi dzīvojot ar klepēm uz acīm . Tā pati astrologu un pārējo pseidozinātņu pārstāvju tēma , tas ir sen pierādīts un izglītotam cilvēkam zināms , ka tās visas ir muļķības , ka tas nevar pastāvēt un kāpēc . Bet šeit cosmo forumā ir nenormāls daudzums avis , kuras dzīvo ar klepēm uz acīm un negrib izglītoties .
19.11.2017 18:05 |

Reitings 63
Reģ: 03.06.2015
Tas ir tāpat, ja šai tēmai par izglītības kvalitāti pieliktu rakstu ar to, ka kāds cilvēks ar zināmu vārdu ir pateicis "krim naš" vai "Baltijā nekad nav bijusi okupācija".

Tāpat būtu tad, ja arī šis cilvēks būtu izmantojis dzelteno presi kā vienīgo vai galveno avotu. Pedofīlija šajā tēmā vispār netika minēta, tikai izmantotie avoti un fakts, ka tas pilnīgi nekā neatsaucās uz raksta autora karjeru. No vienas puses tu vikipēdiju, kuru editē arī zinātnieki, uzskati par nekam nederīgu avotu, bet no otras puses apgalvo, ka ar zinātni pilnīgi nekā nesaistītas dzeltenās preses izmantošana universitātes mācībspēka darbos ir ar apspriesto tēmu pilnīgi nekā nesaistīta tēma.
19.11.2017 18:19 |

Reitings 3521
Kāds sakars, kur, piemēram, es sekoju astroloģijai, ja jau tas ir kādā veidā saistīts ar šo tēmu, jo piemini ne pirmo reizi?
19.11.2017 18:20 |

Reitings 2062
Kāds sakars, kur, piemēram, es sekoju astroloģijai, ja jau tas ir kādā veidā saistīts ar šo tēmu, jo piemini ne pirmo reizi?

tas ir piemērs , analoģija .
Tikpat labi varu minēt Ņūtona vispasaules gravitācijas likumu , ceru , ka tas ir zināms un nav šaubu par tā patiesumu ? Tāpat arī te , ja cilvēks kaut ko nezin , tad labi to ir uzzināt , nevis nezinot bārstīt savus priekšstatus par izglītības sistēmu . "Tavuprāt , manuprāt" var pastāvēt tikai tur , kur ir izvēles iespējas un nav fakta , nav pierādītas bāzes , bet tur , kur ir , tur zinātniskiem faktiem ir noteicošā loma neatkarīgi no "manuprāt un tavuprāt" ;)
19.11.2017 18:28 |

Reitings 175
Reģ: 21.05.2017
Elzaelza un scd
Mani sainteresēja kādus uzlabojumus jūs iesakāt veikt LV izglītības sistēmā? Piekrītu, ka ir problēmas, bet nu nav situācija tik drausmīga kā jūs te mālējat.
Un, starp citu, ikdienā strādāju gan ar izslavētās Rietumeiropas, gan Ziemeļeiropas, gan Latvijas izglītības sistēmas produktiem nu nav tā, ka ārzemnieki būtu pārāki.
19.11.2017 18:29 |

Reitings 3521
Tāpat nesaprati un joprojām salīdzini pilnīgi dažādas lietas. Faktus (ko rada vien paši ļautiņi) var pagrābt, bet jābūt plašākam skatījumam no dažādām pusēm, lai spētu tos izprast. Un salīdzināt arī pretējos faktus, kā to vēsi var izdarīt šajā lietā, jo nav nekāda ''zeme ir apaļa'' tēma. Tā kā šļura ir un paliek šļura šoreiz.
19.11.2017 18:32 |

Reitings 3521
Un, starp citu, ikdienā strādāju gan ar izslavētās Rietumeiropas, gan Ziemeļeiropas, gan Latvijas izglītības sistēmas produktiem nu nav tā, ka ārzemnieki būtu pārāki.

+
19.11.2017 18:33 |

Reitings 567
Reģ: 19.09.2017
19.11.2017 18:38 |

Reitings 2062
Mani sainteresēja kādus uzlabojumus jūs iesakāt veikt LV izglītības sistēmā?

es neesmu pedagogs , lai tā uz sitienu pateiktu kādus . Par to ir jāpadomā kādu laiku , kā minimums :) Un tieši tāpēc , ka es apzinos , ka neesmu kompetenta spriest uz sitiena , kādus konkrēti uzlabojumus , es nemētājos ar maldīgu informāciju . Savas nozares speciālisti , - progresīvie pedagogi , mācībspēki noteikti zinās Tev atbildēt .

ja Tu pati esi mūsu Latvijas atražotais produkts , bez papildizglītības , bet vienkārši strādā par pedagogu kādā X valstī , tad man jāapšauba to , ka Tu pati esi pietiekami kvalificēts speciālists , lai spētu salīdzināt dažādu valstu bērnu zināšanu līmeņus .
.
Tāpat nesaprati un joprojām salīdzini pilnīgi dažādas lietas. Faktus (ko rada vien paši ļautiņi) var pagrābt, bet jābūt plašākam skatījumam no dažādām pusēm, lai spētu tos izprast. Un salīdzināt arī pretējos faktus, kā to vēsi var izdarīt šajā lietā, jo nav nekāda ''zeme ir apaļa'' tēma. Tā kā šļura ir un paliek šļura šoreiz.

un tu būtu tā , kura teiks , ka jābūt plašākam skatījumam ? Tad sāc reiz ar sevi , tieši tev nav tās plašākas izpratnes un vispār kā šķiet netiec līdzi tam , par ko tiek runāts . Tāpēc bārsti kaut kādus vispārinājumus . Ko tu ar to gribi pateikt ? To , ka tu esi gudrāka par Vikipēdiju un spēj pati izšķetināt informāciju ? Ja tā , tad kāpēc pirmīt citā tēmā tu vēl minēji , ka homeopātija ir kaut kas labs ? Ja tu būtu tik zinoša , tad zinātu , ka homeopātija ir atzīta par pseidozinātni .
19.11.2017 18:41 |

Reitings 3521
Šobrīd viss, ko gribas teikt, ir - :-D.
Vai Jolly, mans alter ego, pievienosies? :D
19.11.2017 18:48 |

Reitings 2062

piebildīšu , ka , protams , arī no Latvijas nāk spējīgi bērni , kuri vai nu dabiskā veidā ir attīstītāki vai arī mākslīga veidā tika nodrošināta papildizglītība , lai bērns citā valstī spētu konkurēt ar citiem . Prāta spējas es noteikti negribu noniecināt :) Tikai izglītības sistēmu un kvalitāti .
19.11.2017 18:48 |

Reitings 3521
Un vēl uzbraukt citam cilvēkam, kamēr pašai poņa tik daudz, cik no rakstiņiem, kas arī tiek godīgi atzīts. Good level.
19.11.2017 18:49 |

Reitings 2062
macaw no kādiem rakstiņiem ? es nekur rakstiņus neminējumu un necitēju .
ja pati kaut ko nesaproti , nesāc te braukt augumā .tā jau ir , kad trūkst argumentu un loģiskas domāšanas , sākas vienkāŗsi uzbraukšana un visādu rēcīgu smaidiņu likšana .
Good level .
es izstājos . 8-)
19.11.2017 18:52 |

Reitings 567
Vai Jolly, mans alter ego, pievienosies?

Es primari padomaju par to bernu, kurs uzdeva jautajumu. Ko vins par so visu padomas? Sada veida spelites - vaji intelektuali attistitas, jariko citur :)
19.11.2017 18:53 |

Reitings 63
Reģ: 03.06.2015
Nē, nepavisam nav tā, ka Latvijas skolēnu rezultāti ir zem OECD vidējā visās kategorijās un praktiski visās Rietumeiropas un Ziemeļeiropas valstīs rezultāti ir labāki. Arī PISA pētījumi ir tāda pati ''nereāla šļura'' kā MIT un viss pārējais. Piekrītu tam, ka tēma slēgta.
19.11.2017 18:55 |

Reitings 3521
elzaelza, beidzot pamet lauku, kurā nevajadzēja brist?
scd, arī nesaprati, par ko bija runa? Labs tandēms, jāpiekrīt.
Jolly-Roger, padomās, ka šeit labāk nopietnus jautājumus uzdot nevajag.
19.11.2017 18:57 |

Reitings 567
Consensus bernam - ja gribi studet Oksforda, paliec Lielbritanija un pabeidz A level, ja tu esi pilnigi neglabjama ka, piemeram, elzaelza, tad universitete tev nepalidzes.
19.11.2017 19:06 |

Reitings 175
Reģ: 21.05.2017
Lai dieviņš nogrābstās...
Elzaelza ar ne to kāju no gultas izkāpi?
Tātad viedoklis par iespējamajiem uzlabojumiem nav, bet Izglītības sistēma sūkā!!! un punkts!!! Varbūt vari minēt būtiskākās problēmas?
19.11.2017 19:17 |

Reitings 2062
Ja tu Twinmom esi tik stulba , lai nespētu saprast , ka tas nav mans atklājums , ka izglītības sistēma ir zem katras kritikas , bet tā tas arī ir , ko es pierādīju arī ar linku uz Oxfordas universitāti , tā nav mana problēma . Un te nav nekāda sakara ar to , varu es uz sitiena minēt uzlabojumus vai nē . Problēmas savā veidā es jau minēju , ja tu nespēj to ieraudzīt -briesmīgi , ka tāda kā tu vēl kaut ko māca bērniem un uzdod sevi par pedagogu .
Man Vācijā arī viena paziņa no Krievijas dabūja darbu par angļu valodas pasniedzēju skolā , briesmīgi -cilvēks ar šausmīgu akcentu un neesošu paškritiku -māca citiem kā jārunā angliski .
Paredzu , ka tas pats ir ar tevi .
19.11.2017 19:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits